Appex Vafler

Det er noe urnorsk med vafler!

Vafler er en del av oss. Disse små, velsmakende, ruteformede hjertene, med syltetøy eller brunost, som vi har fått servert på familiebesøk siden tidenes morgen. Du har helt sikkert din favoritt.

Nordmenn og vafler

Sjømannskirken steker vafler hver uke og sprer det glade budskap rundt omkring på sine lokasjoner verden over. Moods Of Norway var kjent for sine traktorvafler og solgte både vaffeljern og klær i sine butikker i inn og utland. Den norske paviljongen på Epcot senteret i Disneyworld i Florida serverer – vafler.

Selvsagt er det også en nordmann som har verdensrekorden. Rolf Moe fra Odalen stekte i 2008 verdens største vaffel, den var på hele 2,13 kilo. Rolf brukte kumlokk fra Nedre Vollgate i Oslo til vaffeljern.

Appex intet unntak

Helt naturlig altså, at Appex følger opp. Vi digger vafler og mener at ethvert norsk IT-selskap med respekt for seg selv bør ha sitt eget vaffeljern – med logo. Vi har ventet i spenning og denne uken kom leveransen.

Både jernet og vaflene ble en suksess ved første steking! Du kan se alt i Appex TV nedenfor.

Bare en liten detalj…

Ja, vi ble så begeistret at vi bestemte oss for å skrive dette blogginnlegget, bare for å finne ut at vaffeljernet faktisk ble oppfunnet av amerikaneren Cornelius Swarthout og tatt patent på i 1869. Det er nesten ikke til å tro…

https://vimeo.com/84760157/