Asbjørn Kallevik til Appex!

Vi ønsker Asbjørn Kallevik velkommen til Appex!

Asbjørn er 38 år og bor på Veldetun på Karmøy. Han kommer fra jobben som reklameprodusent i Radio 102.

De siste årene har Asbjørn kombinert jobb med å studere Frontend-utvikling på Noroff, og 1. august startet han altså som webutvikler i Appex.

Lidenskapelig utvikler

Asbjørn er allerede en drivende god utvikler. Han har alltid vært interessert i programmering, og har holdt lidenskapen ved like gjennom utviklingsprosjekter både hjemme og i sin tidligere jobb. Med Noroff utdanningen har han nå også kompetansen på papiret.

Arbeidsoppgaver

Som webutvikler i Appex vil Asbjørn bistå våre kunder med utvikling av nettsteder og andre webløsninger.

Velkommen til Appex!

Da jeg skulle ta det valget å skifte karrierevei i voksen alder var jeg ikke i tvil om at det måtte bli innen webutvikling, som er en interesse jeg har hatt siden tenårene. Jeg er veldig stolt over å ha fått sjansen i Appex, hvor jeg får jobbe sammen med – og lære fra – noen av de aller beste i faget. Jeg ser frem til videre egenutvikling og spennende utfordringer i et veldig kjekt miljø!

— Asbjørn Kallevik, webutvikler