WordCamp, here we come!

Til helgen er det WordCamp i Oslo og litt senere i år står Wien for tur – Appex bidrar og vi ser frem til faglig påfyll.

WordCamp er konferanser som arrangeres over hele verden, og er stedet hvor WordPress-entusiaster får servert det siste innen publiseringsplattformen og webutvikling generelt. Nå til helgen er det Oslo som er samlingspunkt og Appex er stolt sponsor av WordCamp Norway 2016.

Ved å sponse konferansen gir vi litt tilbake til WordPress-samfunnet, og får samtidig faglig og sosialt påfyll tilbake. Det er vinn-vinn og kommer garantert våre kunder tilgode.

WordCamp-2016

WordCamp er en unik og nyttig arena for oss som jobber med WordPress hver dag. Når vi er tilbake i Haugesund er jeg sikker på at vi kan levere enda bedre løsninger for våre kunder.

— Hein Tore Tønnesen, partner og fagansvarlig i Appex

WordCamp Europe 2016

Men vi gir oss ikke der. Vi har stort fokus på kompetanseheving i Appex og derfor skal våre webutviklere allerede i juni igjen delta på WordCamp Europe i Wien, kontinentets største samling for WordPress’ere. Vi gleder oss!

WordCamps are casual, locally-organized conferences covering everything related to WordPress, the free and open source personal publishing software that powers over 75 million sites on the web.

WordCamp Central

Om WordPress

WordPress er den desidert mest populære publiseringsplattformen i verden. Hele 25 prosent av alle nettsteder er bygget på WordPress viser tall fra desember 2015.

Appex har designet og utviklet mange hundre WordPress-baserte nettsteder, intranett og nettbutikker. Ta kontakt om vi kan bistå deg i ditt neste prosjekt.

Lurer du på hvorfor WordPress er riktig plattform for ditt nye nettsted, intranett eller nettbutikk?
Ta kontakt, vi slår gjerne av en prat!