Appex Kundebarometer 2014

Appex Kundebarometer 2014 viser at hele 88% vil anbefale Appex til noen de kjenner. Det er vi meget godt fornøyd med!

Vi er opptatt av å måle tilfredshet og lojalitet blant våre kunder, både for å «ta pulsen» på våre leveranser og få verdifulle innspill til hva vi kan gjøre bedre.Appex_Kundebarometer_2014_nospace

Undersøkelsen har kun tre spørsmål med tilhørende kommentarfelt og er basert på tilsvarende kundeindekser både nasjonalt og i andre land.

 

Servicen er helt ubeskrivelig god. Hos Appex føler jeg at jeg blir tatt godt vare på av dyktige og hyggelige mennesker.

— Appex-kunde

Resultatene 2014

I 2014 sier 83% at de totalt sett er meget fornøyd med Appex og 82% gir oss full score på kvaliteten. Selve rosinen i pølsa er likevel at hele 88% av våre kunder definitivt vil anbefale oss til noen de kjenner.

Det er en tillitserklæring som motiverer oss til fortsatt å stå på for å gi deg og dine kunder en bedre opplevelse! Tusen takk!

Detaljene

Vi er veldig fornøyd med at vi scorer høyt på både kvalitet og lojalitet. Når det er sagt så har vi også fått verdifull informasjon om hva vi må jobbe med for å bli enda bedre – og det er alltid noe å jobbe med. Nesten halvparten har brukt kommentarfeltene flittig og gitt oss gode konkrete innspill. Takk!

Kvalitet i leveransen. Korrekt første gang. Rask respons. Rask og effektiv hjelp.

— Appex-kunde

Her er detaljene.

Tilhørende ordsky fra kommentarfeltet til dette spørsmålet:

Rask og faglig god hjelp. Hyggelige personer jeg er i kontakt med. Og selv om dere er svært flinke på deres fagområdet blir det ikke oppfattet som en ovenfra og ned holdning.

— Appex-kunde

Tilhørende ordsky fra kommentarfeltet til dette spørsmålet:

Liker at dere er kjappe og at dere gir gode muligheter for ønsker vi har. Utvikler ofte løsninger som er bedre enn vi forventet.

— Appex-kunde

Imøtekommende bedrift som lytter og deler erfaringer.

— Appex-kunde

Din tur!

Hører gjerne dine kommentarer – og ta kontakt om du vil vite mer eller trenger hjelp til å gjennomføre en slik undersøkelse i din bedrift.

I Appex er vi lidenskapelig opptatt av fornøyde kunder – dine og!