Appex kjøper reklamebyrået ABACUS!

Appex har inngått avtale om overtakelse av reklamebyrået ABACUS i Haugesund og utvider dermed produktspekteret til også å inneholde komplette reklamebyråtjenester.

ABACUS har fire ansatte hvorav tre blir med til Appex. Eier Odd Fossan-Waage jr. velger i fortsettelsen å søke nye utfordringer. ABACUS omsetter for omlag NOK 4 mill. og har levert reklametjenester til bedrifter på Haugalandet i over 27 år.

Vi ser at grafisk design, reklame og multimedia smelter mer og mer sammen med programmering og drift av nettsteder, mobilapps, sosiale medier og andre IT-løsninger. Appex satser derfor på tvers av disse områdene fordi vi tror at mange bedrifter ønsker å forholde seg til én leverandør.

— Tore Fremmersvik, daglig leder i Appex

Selger Odd Fossan-Waage jr. og kjøper Tore Fremmersvik, under signering av avtalen.

Etter overtakelsen består Appex av 38 lidenskapelige medarbeidere som samlet besitter meget høy kompetanse og lang erfaring innen kommunikasjon, programmering og IT-drift. En solid pakke som vil gjøre oss i stand til å levere best mulig helhetlige prosjekter og løsninger til våre kunder.

Appex regner med å omsette for ca. 40 millioner i år.

Med oppkjøpet får vi noen veldig dyktige kollegaer og muligheten til å jobbe med enda flere spennende kunder, velkommen!

— Tore Fremmersvik, daglig leder i Appex

→ Nå, les hva Haugesunds Avis skriver om Appex og oppkjøpet: Fra to til 38 på tre år!