Appex kjøper Aarekol IT i Odda!

Appex har inngått avtale om kjøp av Aarekol IT i Odda og etablerer dermed avdelingskontor i industribyen.

Aarekol IT omsetter for omlag 1,7 mill. og tilbyr teknisk konsulent og IT-drift til både store og små bedrifter. Tidligere eier Ørjan Aarekol (37) fortsetter i Odda for Appex.

 

– Jeg ser fram til å bli en del av Appex og fortsatt kunne betjene våre kunder i Odda. Både med tanke på ressurser og kompetanse er det riktig å bli en del av et større miljø. Med Appex på laget har vi mer å tilby kundene, både innen IT-drift, programmering og digital kommunikasjon, sier Ørjan Aarekol.

Appex i Haugesund, Bergen, Oslo, Ølen og Odda

Med oppkjøpet utvider Appex sin geografiske tilstedeværelse.

– Appex ser alltid etter nye muligheter og vi er i dag veldig glade for å kunne fortelle om overtakelsen av Aarekol IT. Vi ser fram til å bli en del av et spennende næringsliv i Odda og omegn og ønsker Ørjan og hans kollega velkommen med på laget, sier Tore Fremmersvik, daglig leder i Appex.

Appex omsetter for ca. 40 mill. og har 33 ansatte. I tillegg til hovedkontoret i Haugesund er Appex allerede etablert i Oslo, Bergen og Ølen.

– Å si at vi har kontor i Oslo er kanskje å ta for hardt i, men vi er tilstede og har en pult der. Vi har leid oss inn i et kontorfellesskap og reiser jevnlig over til hovedstaden og henter hjem prosjekter, sier Fremmersvik. – Det samme gjør vi i Ølen, hvor vi er representert i Vindafjord Næringshage. På kontoret i Bergen er vi foreløpig én ansatt.

Øvrige Appex’ere er lokalisert på hovedkontoret i Haugesund.