Microsoft Partner – Cloud Solutions!

Denne uken fikk vi overlevert en spenstig plakett fra Microsoft. Appex har nemlig oppnådd status som Microsoft Partner Silver Small and Midmarket Cloud Solutions, som det heter så fint :-)

Det betyr kort og godt at vi kan IT-drift, Office 365, Azure og nettskyen. Ikke småtteri.

Gutta på IT-drift har virkelig lagt seg i selen og tatt kurs på løpende bånd det siste året, samtidig som våre gode kunder har latt oss praktisere det vi har lært gjennom utvikling og drift av ulike løsninger i nettskyen.

Det er kombinasjonen som har gitt oss statusen. Så, takk skal dere ha!

Appex blant topp 5% i Microsoft sitt system

Appex er dermed blant topp 5% av alle partnerne i Microsoft sitt økosystem world-wide.

msft_letter1

Dette gir oss unike fordeler, blant annet gjennom trening og tidlig tilgang til nye produkter og teknologier. Alt er med på styrke våre egne produkter og tjenester som vi leverer til våre kunder.

Kompetanse er avgjørende for deg!

Med stadig mer komplekse systemer og en rivende teknisk utvikling er det kompetansen hos leverandøren som til sist avgjør om bedriften din får gode og kostnadseffektive løsninger. Det kan derfor være lurt å ta dette med i vurderingene dine.

Dokumentert lokal kompetanse bør være et viktig kriterie når bedrifter velger IT-leverandør. Anerkjennelsen fra Microsoft er et bevis på vår høye kompetanse og gir en trygghet for våre kunder.

— Tore Fremmersvik, daglig leder i Appex