Nytt selskap!

Appex gir liv til et nytt selskap som skal tilby programvare for å hjelpe bedrifter til en mer effektiv hverdag. Vi kaller det Axos.

Programvaren Axos er en velprøvd plattform som vi har tuftet våre egne selskaper på. Nå kommersialiserer vi og gjør den tilgjengelig for alle.

– Appex har bistått bedrifter med digitalisering i over 10 år og mange av oss har jobbet med å effektivisere og automatisere forretningsprosesser enda lenger enn det. Disse erfaringene har vi bygget inn i programvaren Axos, en plattform som samler alle hverdagsoppgaver i en bedrift på ett sted, fra ansattregister, kunderegister, tilbud, prosjekter, timeregistrering, fakturering og mye mer. Vi har veldig lyst at flere bedrifter skal få dra nytte av våre erfaringer, sier Tore Fremmersvik som leder både Appex og det nyopprettede Axos selskapet.

Axos gir oversikt

Axos blir tilgjengelig på både store og små skjermer og vil ligge som et skall rundt de tunge systemene bedriftene allerede har, som for eksempel regnskap- og lønnsprogrammer som Uni Micro, Poweroffice, Tripletex og Visma, men også samhandlingsprogrammer som Microsoft 365. Axos «snakker» med disse systemene og henter bare ut den informasjonen som er nødvendig for at ansatte skal få en oversiktlig og effektiv hverdag.

– Mange bedrifter ender opp med alt for mange systemer og synes det er utfordrende og lite effektivt med alle disse påloggingene og ingen rød tråd i data og prosesser. Fordelen med Axos er at antall systemer holdes til et minimum samtidig som hele organisasjonen får en felles flyt i arbeidsprosessene. Dette kombinert med en enkel brukerflate gjør at den viktigste informasjonen er tilgjengelig for alle ansatte og ikke bare enkelte avdelinger, sier Fremmersvik.

Navnet ikke tilfeldig

Det er mange som kjenner til forkortelsen for et operativsystem, et såkalt OS, selve grunnmuren i et produkt. Et av de meste kjente er operativsystemet på iPhone som heter iOS. På samme måte har Appex som selskap sitt eget «operativsystem», Appex OS, som forkortes til AXOS. Derav navnet til både programvaren og selskapet.

Slik ser logoen ut:

Appex’erne står bak

– Vi er heldige som kan dra på hele registeret til Appex i utviklingen av produktet, med ressurser innen både strategi, rådgivning, design, koding og ikke minst markedsføring og salg. Vi har i første omgang satt sammen et kompetent, tverrfaglig team, og så vil tiden vise hvor godt vi treffer i markedet og hvor fort vi kan ekspandere Axos i løpet av de kommende årene, sier Tore Fremmersvik.

Om Appex

Appex sin utvikling viser iallefall at Axos systemet fungerer godt. Konsernet har hatt en solid vekst fra starten i 2011 og omsatte i fjor for over 130 mill. Kundetilfredsheten har alltid vært høy og Appex har ligget på listen over Norges Beste Arbeidsplasser flere år på rad.

Vi gleder oss til å ta fatt! Om du er interessert kan du følge utviklingen på axos.no

La oss ta en prat!

Har du et prosjekt på gang? Skriv inn din e-post­adresse, så tar vi kontakt.

"*" obligatorisk felt