Alan Williams til Appex!

Vi ønsker Alan Williams velkommen til Appex!

Alan er 34 år og kommer fra USA, nærmere bestemt Kansas City i Missouri. Tiltrukket av norsk natur og en god porsjon eventyrlyst har han nettopp landet med sin kjære i Sauda!

De siste par årene har Alan jobbet som utvikler i Labor Driven og Aston Technologies i hjemlandet. Før dette har han erfaring med både lager og distribusjon i retailbransjen.

Alltid trukket mot teknologi

Selv med sin varierte bakgrunn har teknologi alltid ligget hjertet nærmest og han har vært med på spennende prosjekter, som for eksempel å rulle ut nye systemer for det globale selskapet Ethan Allan. Her var han også ansvarlig for å følge opp avdelingene i US og Canada gjennom utvikling og implementering av opplæringsprogram.

I tillegg er Alan genuint opptatt av brukeropplevelse og knytningen mellom menneskelige emosjoner og teknologi.

Arbeidsoppgaver

I Appex er Alan systemutvikler og en del av vårt kompetente team med både utviklere, designere og prosjektledere. Her skal han bidra inn i prosjekter hvor vi utvikler skreddersydde forretningsløsninger for våre kunder.

Vi føler oss heldige som har fått på plass enda en Appex’er med lidenskap for faget og det å skape en bedre opplevelse for brukerne!

Velkommen til Appex, Alan! 

Da jeg forlot USA for noen måneder siden, var jeg spent på å se alt Norge har å tilby. Jeg brukte de første ukene på å nyte naturen, gå på fotturer og bli kjent med den nye byen min. Kort tid etter begynte jeg å søke jobb. Da jeg oppdaget Appex kunne jeg ikke vært mer fornøyd! Muligheten til å være systemutvikler for et selskap som verdsetter sine ansatte like mye som Appex, kunne jeg ikke la gå fra meg. Alle her har en lidenskap for det de gjør, og det viser igjen i arbeidet. Jeg ser virkelig frem til å lære nye ting og utvide kompetansen min med en så kompetansesterk gruppe mennesker!

— Alan Williams, systemutvikler i Appex