Vi søker etter en kreativ og lidenskapelig webutvikler!

Arbeidsoppgaver

Denne stillingen inngår i vårt team med webutviklere i Haugesund. Vi tilbyr et spennende miljø med høy digital, kreativ og teknologisk kompetanse hvor alle har en spesiell lidenskap for faget sitt. Du får jobbe med en kjekk gjeng som har det gøy på jobb!

Vi jobber som oftest i team, men også selvstendig. Arbeidsoppgavene består i å utvikle webbaserte løsninger for våre kunder: nettsteder, nettbutikker, nettaviser, intranett, apps og forretningsløsninger.

Kvalifikasjoner

Du brenner for webteknologi, og holder deg oppdatert på det nye innenfor fagfeltet. Du er nysgjerrig av natur, lidenskapelig opptatt av brukervennlighet og har et godt øye for design og hva som fungerer på web. Som konsulent samarbeider du godt med både kunder, designere, utviklere og andre fagressurser.

Som webutvikler skriver du lesbar og ryddig frontend-kode. Du behersker PHP, har kjennskap til WordPress, og har gjerne erfaring med ett eller flere moderne rammeverk som Vue, React og Aurelia.

Appex og hva vi tilbyr

I Appex har vi kombinert kreativitet og teknologi. Du vil derfor kunne dra nytte av flinke kollegaer i et tverrfaglig miljø med både prosjektledere, rådgivere, designere, UX-ressurser og frontend- og backend-utviklere.

Vi er en god gjeng som brenner for å skape en bedre opplevelse for våre kunder og deres kunder!

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og en givende arbeidshverdag med spennende prosjekter og moderne teknologi. Som en av Norges beste arbeidsplasser har vi fokus på tillit, stolthet og fellesskap — og vi legger til rette for at du skal få utvikle deg både faglig og personlig. I tillegg til lønn har vi et bredt sett med andre goder og ordninger.

Send inn din søknad!

CV og kortfattet søknad sendes til jobb@appex.no.

Om du lurer på noe, ta kontakt med teamleder Hein Tore Tønnesen for en uforpliktende prat. Han treffes på telefon 977 33 822 eller e-post hein.tore.tonnesen@appex.no.

Vi gleder oss til å høre fra deg!