Vi søker etter en dyktig systemutvikler.

Arbeidsoppgaver

Som systemutvikler i Appex vil du jobbe i utviklingsteamet vårt i Haugesund. Prosjektene er både team-baserte og selvstendige. De viktigste arbeidsoppgavene vil være:

  • Konseptutvikling, arkitektur og systemdesign
  • Systemutvikling, frontend og backend
  • Teknisk ressurs for å bidra til økt salg og nye kunder

Kvalifikasjoner

Du er en dyktig fullstack-utvikler som behersker både frontendutvikling og databaser, og som holder deg oppdatert på hva som skjer innenfor fagfeltet. Du har erfaring med utvikling av systemer og webapplikasjoner. Som konsulent samarbeider du godt med både kunder, utviklere og andre fagressurser. Du har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk.

Du har gjerne erfaring med utvikling av webbaserte .NET-applikasjoner med C# og ASP.NET, og er komfortabel med HTML/CSS, JavaScript/TypeScript og moderne JavaScript-rammeverk som Aurelia, Angular og Vue.

Appex og hva vi tilbyr

Appex er et kreativt teknologiselskap. Vi er over 40 lidenskapelige medarbeidere som brenner for å skape bedre opplevelser! Når vi ansetter medarbeidere bruker vi kulturen, visjonen og verdiene som grunnlag.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, bonusordning og en humørfylt arbeidshverdag med gode kolleger og spennende prosjekter med moderne teknologi. Vi legger til rette for at du skal få utvikle deg både faglig og personlig. Som en av Norges beste arbeidsplasser har vi fokus på tillit, stolthet og fellesskap. Vi har utvidede forsikringsordninger og andre sosiale goder.

Arbeidssted vil være ved vårt hovedkontor på Raglamyr i Haugesund.

Er du interessert eller lurer du på noe mer?

Ønsker du en uforpliktende og konfidensiell samtale om stillingen? Ta kontakt med Odd Arild Sævik, Partner i Human, på mob 450 21 995. De vil behandle din henvendelse konfidensielt overfor Appex i en innledende fase.

Hvis du har flere spørsmål, kan du ta kontakt med Hein Tore Tønnesen, Leder Consulting i Appex, på telefon 977 33 822 eller hein.tore.tonnesen@appex.no.

👩‍💻

Flere ledige stillinger

Appex søker også etter en kreativ og lidenskapelig webutvikler.