Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester innen systemutvikling og søker derfor flere utviklere!

Arbeidsoppgaver

Som systemutvikler i Appex vil du jobbe i utviklingsteamet vårt i Haugesund sammen med dyktige kollegaer. Prosjektene er både team-baserte og selvstendige med hovedvekt på bransjene oppdrett, transport/logistikk og fintech. Våre løsninger brukes av mange tusen mennesker hver dag. De viktigste arbeidsoppgavene vil være:

  • Systemutvikling, frontend og/eller backend med database
  • Arkitektur og systemdesign

Kvalifikasjoner

Du har erfaring med utvikling av systemer/webapplikasjoner og holder deg oppdatert på hva som skjer innenfor fagfeltet. Som konsulent samarbeider du godt med både kunder, utviklere og andre fagressurser. Du har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk.

Det er en fordel om du har erfaring med .NET, herunder C# og ASP.NET samt HTML/CSS, JavaScript/TypeScript og moderne rammeverk som for eksempel Aurelia, Angular eller Vue, i tillegg til SQL Server og Azure eller tilsvarende skytjenester.

Appex og hva vi tilbyr

I Appex har vi kombinert kreativitet og teknologi. Du vil derfor kunne dra nytte av flinke kollegaer i et tverrfaglig miljø med både prosjektledere, designere, UX-ressurser og frontend- og backend-utviklere. Vi er en god gjeng som brenner for å skape en bedre opplevelse for våre kunder og deres kunder!

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og en givende arbeidshverdag med spennende prosjekter og moderne teknologi. Som en av Norges beste arbeidsplasser har vi fokus på tillit, stolthet og fellesskap – og vi legger til rette for at du skal få utvikle deg både faglig og personlig. I tillegg til lønn har vi et bredt sett med andre goder og ordninger.

Send inn din søknad!

CV og kortfattet søknad sendes til jobb@appex.no.

Om du lurer på noe, ta kontakt med teamleder Sissel Jacobsen for en uforpliktende prat. Hun treffes på telefon 957 69 382 eller e-post sissel.jacobsen@appex.no.

Vi gleder oss til å høre fra deg!