Har du teknisk interesse og lidenskap for gode serviceopplevelser?
Appex Operations søker: Systemkonsulent – IT Drift

Arbeidsoppgaver

Som Systemkonsulent i Appex Operations vil du bli en del av et kompetent operasjonsteam med 12 dyktige konsulenter. Vårt team leverer ulike tjenester innen IT drift; med hovedvekt på skytjenester, hosting, support og print.

Vi leverer svært brukervennlige løsninger med høy oppetid, og kan tilby våre kunder kort responstid. Dette bidrar til høy kundetilfredshet og at stadig flere velger Appex som sin samarbeidspartner på IT drift.
Som systemkonsulent vil dine arbeidsoppgaver bli tilpasset dine interesser og din kompetanse. Vi ser i første omgang for oss at du vil arbeide med:

  • Installasjon av printere og kopimaskiner
  • Helpdesk, feilsøking, feilretting og teknisk support
  • Administrasjon av nettverk, servere og skyløsninger

Kvalifikasjoner

Vi tror på mennesker som har genuin interesse for det de holder på med. Det er ikke sikkert du har så mye relevant arbeidserfaring, men vi er likevel sikre på at du overbeviser oss med din tekniske interesse, serviceinnstilling og praktiske ferdigheter. Vi ser etter en lærevillig og omgjengelig person som er klar for utfordringer og har et sterkt ønske om å utvikle kompetanse innen IT drift.

Det er en fordel om du har utdanning som elektroniker eller god forståelse for mekanikk.

Appex og hva vi tilbyr

I Appex har vi kombinert kreativitet og teknologi. Du vil derfor kunne dra nytte av flinke kolleger i et kompetent driftsmiljø hvor mange kjenner hverdagen din og problemstillingene du møter.

Vi er en god gjeng som brenner for å skape en bedre opplevelse for våre kunder og deres kunder! Når vi ansetter kolleger bruker vi kulturen, visjonen og verdiene som grunnlag, det viktigste er at du har lidenskap og passer inn. Da blir det gøy på jobb!

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og en givende arbeidshverdag med gode kolleger, interessante arbeidsoppgaver og spennende kunder. Som en av Norges beste arbeidsplasser har vi fokus på tillit, stolthet og fellesskap – og vi legger til rette for at du skal få utvikle deg både faglig og personlig. I tillegg til lønn har vi et bredt sett med andre goder og ordninger.

Arbeidssted vil være ved vårt hovedkontor på Raglamyr i Haugesund.

Er du interessert eller lurer du på noe mer?

Ønsker du en uforpliktende samtale om stillingen? Ta kontakt med Odd Arild Sævik, Partner i Human, på 450 21 995. Human behandler din henvendelse konfidensielt. Dersom du har flere spørsmål, kan du ta kontakt med Tore Solberg, på 982 17 645 eller tore.solberg@appex.no.

Se stillingsannonsen på human-as.no →