Ledig stilling

Webutvikler

Vi er på jakt etter en engasjert og faglig dyktig utvikler med lidenskap for webutvikling.

Hovedansvar

Som webutvikler i Appex vil du bli en del av vårt webteam i Haugesund som jobber med ulike webteknologier for å utvikle løsninger både til kunder og oss selv.

Du vil:

De fleste av våre prosjekter er teambaserte og løses sammen med flinke kollegaer med utfyllende kompetanse og roller. Du trenger derfor ikke ha erfaring med alle de nevnte rammeverkene og teknologiene, men det er en fordel om du kjenner noen av dem.

I Appex er du omringet av frontend- og backend-utviklere som både vil utfordre deg og hjelpe deg på veien til å levere de beste løsningene. Om du er en fersking eller har mange år på baken, vil du ha muligheten til å ta store steg faglig. Vi har et utrolig godt arbeidsmiljø, og forhåpentligvis blir det enda bedre med deg på laget!

Anders Døsen, Senior webutvikler i Appex
Anders Døsen

Litt om deg

Ønskede kvalifikasjoner

Vi oppfordrer alle interesserte kandidater til å søke, selv om du ikke oppfyller alle kvalifikasjonskrav.

Send oss din søknad!

Interessant? Send oss din CV og noen ord til jobb@appex.no

Ansettelsesform: Fast stilling
Søknadsfrist: 30. juni

Om Appex

Appex er et tverrfaglig design- og teknologibyrå. Gjennom markedsføring, design og teknologi utvikler vi effektive og helhetlige løsninger som gir verdi for kundene våre. Hos oss jobber prosjektledere, designere, kreatører, markedsførere og programmerere side om side i tverrfaglige prosjekter – det er vår styrke!

Vi hjelper bedrifter lokalt, nasjonalt og internasjonalt – hovedsakelig i bransjene transport, biotech, oppdrett, shipping og finans. Vi er heldige som får jobbe med spennende prosjekter for et bredt spekter av kunder.

Vi tilbyr

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og en humørfylt arbeidshverdag. Vi legger til rette for at du skal få utvikle deg både faglig og personlig, og har fokus på tillit, stolthet og fellesskap i alt vi gjør. Du får en arbeidshverdag med utfordrende arbeidsoppgaver, stor variasjon, påvirkning og et sterkt fagmiljø rundt deg.

I tillegg har vi goder som:

Hein Tore Tønnesen

Hein Tore Tønnesen

Teamleder og partner
+47 977 33 822

La oss ta en prat!

Har du et prosjekt på gang? Skriv inn din e-post­adresse, så tar vi kontakt.

"*" obligatorisk felt

Aktuelle referanser

Ledige stillinger

Webutvikler

Vi er på jakt etter en engasjert og faglig dyktig person med lidenskap for webutvikling.