Systemutvikler

Er du vår nye systemutvikler?

Vi søker en dyktig fullstack-utvikler som vil styrke vårt systemteam. Stillingen innebærer både front- og backendutvikling, og som systemutvikler og konsulent i Appex vil du jobbe både selvstendig og i team. Du vil være en viktig bidragsyter til teamets og kundenes suksess.

Du vil være involvert i alle stadier av utviklingsprosessen, inkludert design, programmering, testing og forvaltning.

Som systemutvikler vil du samarbeide tett med UI/UX-ressurser, prosjektledere og andre utviklere for å sikre at leveransene holder høy kvalitet.

I motsetning til enkelte større konsulenthus er hovedregelen i Appex at vi jobber fra våre egne lokaler. Vi kan gjerne sitte ute hos kunden en dag eller to i uka, men hovedregelen er å bruke mest tid på kontoret for å jobbe sammen, bygge kultur og lære av hverandre.

Vi er ikke et bemanningsbyrå og vi tror at både kundene og våre ansatte får mest igjen på denne måten – og at løsningene vi leverer blir bedre.

Litt om deg

Ønskede kvalifikasjoner

Det er en fordel om du har erfaring med:

Vi oppfordrer alle interesserte kandidater til å søke, selv om du ikke oppfyller alle kvalifikasjonskrav.

Til forskjell fra de store konsulenthusene, driver Appex med skreddersøm av løsninger for små og mellomstore kunder. Dette skaper en unik mulighet til å utvikle sin egen kompetanse i bredden. Gjennom å bidra i mindre team deltar du i produktutviklingen fra a til å.

Bjørn Helge Aass, senior systemutvikler i Appex
Bjørn Helge Aass

Send inn din søknad!

Søk på denne stillingen ved å sende oss CV og kortfattet søknad på e-post til: jobb@appex.no

Ansettelsesform: Fast stilling

Søknadsfrist: 10. august

Om Appex

Appex er et tverrfaglig design- og teknologibyrå. Gjennom markedsføring, design og teknologi utvikler vi effektive og helhetlige løsninger som gir verdi for kundene våre. Hos oss jobber prosjektledere, designere, kreatører, digitale hoder og programmerere side om side i tverrfaglige prosjekter – det er vår styrke!

Vi hjelper bedrifter lokalt, nasjonalt og internasjonalt – hovedsakelig i bransjene transport, biotech, oppdrett, shipping og finans. Vi er heldige som får jobbe med spennende prosjekter for et bredt spekter av kunder.

Vi tilbyr

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og en humørfylt arbeidshverdag. Vi legger til rette for at du skal få utvikle deg både faglig og personlig, og har fokus på tillit, stolthet og fellesskap i alt vi gjør. Vi lover en arbeidshverdag med utfordrende arbeidsoppgaver, stor variasjon, påvirkning og et sterkt fagmiljø rundt deg.

I tillegg har vi goder som:

Hein Tore Tønnesen

Hein Tore Tønnesen

Teamleder og partner
+47 977 33 822

La oss ta en prat!

Har du et prosjekt på gang? Skriv inn din e-post­adresse, så tar vi kontakt.

"*" obligatorisk felt

Noen utvalgte referanser