Ledig stilling

Prosjektleder

Er du vår nye prosjektleder for messer, utstillinger og interiør?

Appex Prosjektleder

Vi søker en person til vårt kommunikasjonsteam som kan ta prosjektlederansvar for messer, utstillinger og interiør.

I Appex vil du oppleve en arbeidsplass med høyt fokus på trivsel, arbeidsglede og faglig nivå!

Litt om deg

Ønskede kvalifikasjoner

Det er en fordel om du har kjennskap til/erfaring med:

Kjenner du deg ikke igjen i alle punktene? Frykt ikke! Vi ønsker å høre fra deg uansett og opererer med tilnærmingen «hire for attitude, train for skills».

Hos oss skal kunden kunne troppe opp på messestanden i nystrøket skjorte, med kun laptopen under armen, og vite at alt er på plass. Vi leverer komplett fra A til Å — inkludert sjokoladen i skålene.»

Øystein Olsen, Fagleder Expo
Øystein Olsen

Om Appex

Appex er et tverrfaglig design- og teknologibyrå. Gjennom konsept, design og teknologi utvikler vi effektive og helhetlige løsninger som gir verdi for kundene våre. Hos oss jobber prosjektledere, designere, kreatører, markedsførere og programmerere side om side i tverrfaglige prosjekter – det er vår styrke.

Vi hjelper bedrifter lokalt, nasjonalt og internasjonalt – hovedsakelig i bransjene transport, biotech, oppdrett, shipping og finans. Våre løsninger brukes av mange tusen mennesker hver dag og vi gjør vårt ytterste for å forenkle og effektivisere hverdagen for våre kunder. Vi er så heldige å få jobbe med spennende prosjekter som påvirker hverdagen til mange mennesker.

Du får en arbeidshverdag med stor variasjon, påvirkning og et sterkt fagmiljø rundt deg!

Vi tilbyr

I Appex har vi kombinert kreativitet og teknologi. Du vil derfor kunne dra nytte av flinke kollegaer i et tverrfaglig miljø bestående av prosjektledere, designere, UI/UX-ressurser samt frontend- og backend-utviklere. Vi er en god gjeng som brenner for å skape en bedre opplevelse for våre kunder og deres kunder!

Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser, en humørfylt arbeidshverdag og spennende prosjekter. Vi legger til rette for at du skal få utvikle deg både faglig og personlig, og har fokus på tillit, stolthet og fellesskap. Du får en arbeidshverdag med stor variasjon, påvirkning og et sterkt fagmiljø rundt deg.

I tillegg til spennende arbeidsoppgaver i prosjekter som utgjør en forskjell, tilbyr vi konkurransedyktige betingelser og goder, som for eksempel:

Ansettelsesform: Fast stilling

Søknadsfristen er gått ut.

Anne Grete Müller

Anne Grete Müller

Teamleder
+47 994 09 333

La oss ta en prat!

Har du et prosjekt på gang? Skriv inn din e-post­adresse, så tar vi kontakt.

"*" indicates required fields