Ledig stilling

Prosjekt­leder system og web

Vi er på jakt etter en engasjert prosjektleder innenfor web- og systemutvikling med lidenskap for å gi gode bruker- og kundeopplevelser.

Hovedansvar

Som prosjektleder for web- og systemutvikling i Appex vil du lede våre prosjekter og initiativer helt fra innsalgs- og rådgivningsfasen, via kundeworkshops, spesifikasjon, scoping og planlegging, frem til test og publisering.

Du vil ha ansvar for både lengre løpende prosjekter, så vel som mindre prosjekter med en mer definert start og slutt. Du vil bidra til å lede utviklingen i web- og systemprosjekter, men tar også ansvaret for kundens totale behov og kobler på riktige ressurser og tjenester internt eller eksternt.

Jeg synes det er ekstra kjekt å få ting til å skje, og se en idé bli til et levende produkt. Tverrfagligheten i Appex og den varierte kundebasen gir mange muligheter!

Stefanie Åsheim, prosjektleder i Appex
Stefaine Åsheim

Litt om deg

Ønskede kvalifikasjoner

Om Appex

I Appex sikter vi mot en bedre opplevelse. Gjennom strategi, design og teknologi utvikler vi effektive løsninger som skaper merverdi for kundene våre.

Vi er så heldige å få jobbe med spennende og varierte prosjekter innen blant annet oppdrett og transport/logistikk! Våre løsninger brukes av mange tusen mennesker hver dag, og vi gjør vårt ytterste for å forenkle og effektivisere arbeidsprosesser for våre kunder.

Vi tilbyr

I Appex har vi kombinert kreativitet og teknologi. Du vil derfor kunne dra nytte av flinke kollegaer i et tverrfaglig miljø bestående av prosjektledere, designere, UI/UX-ressurser, samt frontend- og backend-utviklere. Vi er en god gjeng som brenner for å skape en bedre opplevelse for våre kunder og deres kunder!

Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser, en humørfylt arbeidshverdag og spennende prosjekter. Vi legger til rette for at du skal få utvikle deg både faglig og personlig, og har fokus på tillit, stolthet og fellesskap. Du får en arbeidshverdag med stor variasjon, påvirkning og et sterkt fagmiljø rundt deg.

I tillegg til spennende arbeidsoppgaver i prosjekter som utgjør en forskjell, tilbyr vi konkurransedyktige betingelser og goder, som for eksempel:

Ansettelsesform: Fast stilling

Send inn din søknad!

Søk på denne stillingen ved å sende oss CV og kortfattet søknad på e-post til: jobb@appex.no

Cathrine Dreyer

Cathrine Dreyer

Teamleder
+47 970 99 077

La oss ta en prat!

Har du et prosjekt på gang? Skriv inn din e-post­adresse, så tar vi kontakt.

"*" indicates required fields

Personvern*

Ledige stillinger

Prosjekt­leder system og web

Vi er på jakt etter en engasjert prosjektleder innenfor web- og systemutvikling, med lidenskap for å gi gode bruker- og kundeopplevelser.

Senior systemutvikler .NET

Er du våre nye senior systemutvikler?