Ledig stilling

Lageransvarlig og montør

Er du vår nye lageransvarlig og montør?

Appex Lageransvarlig og montør

Hovedansvar

Som lageransvarlig og montør i Appex får du ansvaret for organiseringen og håndteringen av vårt 300 kvadratmeter store lager. Du vil ha ansvar for våre kunders messesystemer med tilhørende spesialdesignede interiør. På lageret har du også et verksted hvor du vil måtte tilpasse og konstruere innretninger ved behov. I tillegg vil du ha oppgaver innen bestillinger, pakking, frakt og oppbygging av messestands.

Du får en aktiv arbeidshverdag med noe reising, mye selvstendighet under ansvar og varierte oppgaver. I Appex vil du oppleve en arbeidsplass med høyt fokus på trivsel, arbeidsglede og faglig nivå!

Vi liker å være hands-on. På den måten sikrer vi den kvaliteten vi forventer fra første til siste ledd!

Anne Grete Müller, teamleder i Appex
Anne Grete Müller

Litt om deg

Ønskede kvalifikasjoner

Det er en fordel om du har:

Om Appex

Appex er et tverrfaglig design- og teknologibyrå. Gjennom konsept, design og teknologi utvikler vi effektive og helhetlige løsninger som gir verdi for kundene våre. Hos oss jobber prosjektledere, designere, kreatører, markedsførere og programmerere side om side i tverrfaglige prosjekter – det er vår styrke.

Vi hjelper bedrifter lokalt, nasjonalt og internasjonalt – hovedsakelig i bransjene transport, biotech, oppdrett, shipping og finans. Våre løsninger brukes av mange tusen mennesker hver dag og vi gjør vårt ytterste for å forenkle og effektivisere hverdagen for våre kunder. Vi er så heldige å få jobbe med spennende prosjekter som påvirker hverdagen til mange mennesker.

Du får en arbeidshverdag med stor variasjon, påvirkning og et sterkt fagmiljø rundt deg!

Vi tilbyr

I Appex har vi kombinert kreativitet og teknologi. Du vil derfor kunne dra nytte av flinke kollegaer i et tverrfaglig miljø bestående av prosjektledere, designere, UI/UX-ressurser samt frontend- og backend-utviklere. Vi er en god gjeng som brenner for å skape en bedre opplevelse for våre kunder og deres kunder!

Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser, en humørfylt arbeidshverdag og spennende prosjekter. Vi legger til rette for at du skal få utvikle deg både faglig og personlig, og har fokus på tillit, stolthet og fellesskap. Du får en arbeidshverdag med stor variasjon, påvirkning og et sterkt fagmiljø rundt deg.

I tillegg til spennende arbeidsoppgaver i prosjekter som utgjør en forskjell, tilbyr vi konkurransedyktige betingelser og goder, som for eksempel:

Ansettelsesform: Fast stilling

Søknadsfristen er gått ut.

Anne Grete Müller

Anne Grete Müller

Teamleder
+47 994 09 333

La oss ta en prat!

Har du et prosjekt på gang? Skriv inn din e-post­adresse, så tar vi kontakt.

"*" indicates required fields