Ledig stilling

Fagleder web

Vi er på jakt etter en engasjert og faglig dyktig person med lidenskap for webutvikling.

Appex søker fagansvarlig systemutvikling

Hovedansvar

Som fagleder i Appex blir du en del av vårt webteam i Haugesund. De fleste av våre prosjekter er teambaserte og løses sammen med flinke kollegaer med utfyllende kompetanse og roller. Du vil samarbeide tett med de øvrige faglederne innen systemutvikling, design, multimedia og expo for å utnytte vår tverrfaglige kompetanse.

Du vil jobbe med å sikre en god retning, overordnede prinsipper og metodikk for utvikling og forvaltning av våre nettsteder og webbaserte applikasjoner – i tett samarbeid med teamleder, prosjektansvarlige og konsulenter.

Du vil bistå teamleder med kompetanseplaner for de andre utviklerne i avdelingen, samt være involvert i rekruttering og onboarding. Du kan holde en presentasjon og representere, synliggjøre og profilere fagmiljøet vårt både internt og eksternt.

Det beste med Appex er at jeg kan dele lidenskapen min for utvikling med kjekke kollegaer i et sterkt fagmiljø. Prosjektene vi jobber med er varierte og spennende, og jeg digger hvordan Appex virkelig setter pris på sine ansatte med events, mulighet for kompetanseheving, og andre goder.

Ola Alsaker, Systemutvikler i Appex
Appex_2021_Ansatte _Ola Alsaker_206993

Litt om deg

Ønskede kvalifikasjoner

Om Appex

Appex er et tverrfaglig design- og teknologibyrå. Gjennom konsept, design og teknologi utvikler vi effektive og helhetlige løsninger som gir verdi for kundene våre. Hos oss jobber prosjektledere, designere, kreatører, markedsførere og programmerere side om side i tverrfaglige prosjekter – det er vår styrke.

Vi hjelper bedrifter lokalt, nasjonalt og internasjonalt – hovedsakelig i bransjene transport, biotech, oppdrett, shipping og finans. Våre løsninger brukes av mange tusen mennesker hver dag og vi gjør vårt ytterste for å forenkle og effektivisere hverdagen for våre kunder. Vi er så heldige å få jobbe med spennende prosjekter som påvirker hverdagen til mange mennesker.

Du får en arbeidshverdag med stor variasjon, påvirkning og et sterkt fagmiljø rundt deg!

Vi tilbyr

I Appex har vi kombinert kreativitet og teknologi. Du vil derfor kunne dra nytte av flinke kollegaer i et tverrfaglig miljø bestående av prosjektledere, designere, UI/UX-ressurser samt frontend- og backend-utviklere. Vi er en god gjeng som brenner for å skape en bedre opplevelse for våre kunder og deres kunder!

Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser, en humørfylt arbeidshverdag og spennende prosjekter. Vi legger til rette for at du skal få utvikle deg både faglig og personlig, og har fokus på tillit, stolthet og fellesskap. Du får en arbeidshverdag med stor variasjon, påvirkning og et sterkt fagmiljø rundt deg.

I tillegg til spennende arbeidsoppgaver i prosjekter som utgjør en forskjell, tilbyr vi konkurransedyktige betingelser og goder, som for eksempel:

Ansettelsesform: Fast stilling

Søknadsfristen er gått ut.

Hein Tore Tønnesen

Hein Tore Tønnesen

Teamleder
+47 977 33 822

La oss ta en prat!

Har du et prosjekt på gang? Skriv inn din e-post­adresse, så tar vi kontakt.

"*" indicates required fields

Ledige stillinger

Erfaren systemutvikler

Har lyst på nye utfordringer og kan skrive ryddig, sikker og vedlikeholdbar kode? Da kan du være vår nye systemutvikler!