Ledig stilling

Fagansvarlig system­utvikling

Vi er på jakt etter en engasjert systemutvikler som vil ta en faglig lederrolle og som har lidenskap for systemutvikling.

Hovedansvar

Som fagansvarlig systemutvikling i Appex blir du en del av vårt systemteam i Haugesund. De fleste av våre prosjekter er teambaserte og løses sammen med flinke kollegaer med utfyllende kompetanse og roller. Du vil samarbeide tett med de øvrige fagansvarlige innen web, multimedia, markedsføring og design for å sette felles faglige ambisjoner og utnytte vår tverrfaglige kompetanse.

Du vil jobbe med å sikre en god retning, overordnede prinsipper og metodikk for utvikling og forvaltning av våre applikasjoner, plattform og arkitektur – i tett samarbeid med teamleder og prosjektansvarlige i produktteamene våre. Du kan kontinuerlig identifisere forbedringsmuligheter, for å sikre en best mulig kundeopplevelse og en høy kvalitet på leveransene.

Du vil bistå teamleder med kompetanseplaner for de andre utviklerne i avdelingen, samt være involvert i rekruttering og onboarding. Du kan holde en presentasjon og representere, synliggjøre og profilere fagmiljøet vårt både internt og eksternt.

Til forskjell fra de største IT-bedriftene, driver Appex med skreddersøm av løsninger for små og mellomstore kunder. Dette skaper en unik mulighet til å utvikle sin egen kompetanse i bredden. Gjennom å bidra i mindre team deltar du i produktutviklingen fra a til å.

Øystein Langeland Sandvik, Systemutvikler i Appex
Øystein Langeland Sandvik

Litt om deg

Ønskede kvalifikasjoner

Om Appex

I Appex sikter vi mot en bedre opplevelse. Gjennom strategi, design og teknologi utvikler vi effektive løsninger som skaper merverdi for kundene våre.

Vi er så heldige å få jobbe med spennende og varierte prosjekter innen blant annet oppdrett og transport/logistikk! Våre løsninger brukes av mange tusen mennesker hver dag, og vi gjør vårt ytterste for å forenkle og effektivisere arbeidsprosesser for våre kunder.

Vi tilbyr

I Appex har vi kombinert kreativitet og teknologi. Du vil derfor kunne dra nytte av flinke kollegaer i et tverrfaglig miljø bestående av prosjektledere, designere, UI/UX-ressurser samt frontend- og backend-utviklere. Vi er en god gjeng som brenner for å skape en bedre opplevelse for våre kunder og deres kunder!

Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser, en humørfylt arbeidshverdag og spennende prosjekter. Vi legger til rette for at du skal få utvikle deg både faglig og personlig, og har fokus på tillit, stolthet og fellesskap. Du får en arbeidshverdag med stor variasjon, påvirkning og et sterkt fagmiljø rundt deg.

I tillegg til spennende arbeidsoppgaver i prosjekter som utgjør en forskjell, tilbyr vi konkurransedyktige betingelser og goder, som for eksempel:

Ansettelsesform: Fast stilling

Søknadsfrist: Snarest

Send inn din søknad!

Søk på denne stillingen ved å sende oss CV og kortfattet søknad på e-post til: jobb@appex.no

Cathrine Dreyer

Cathrine Dreyer

Teamleder
+47 970 99 077

La oss ta en prat!

Har du et prosjekt på gang? Skriv inn din e-post­adresse, så tar vi kontakt.

"*" indicates required fields

Personvern*

«Hire for attitude,
train for skills»

Passer du inn i Appex?

Ledige stillinger

Prosjekt­leder system og web

Vi er på jakt etter en engasjert prosjektleder innenfor web- og systemutvikling, med lidenskap for å gi gode bruker- og kundeopplevelser.

Fagansvarlig system­utvikling

Vi er på jakt etter en engasjert systemutvikler som vil ta en faglig lederrolle og som har lidenskap for systemutvikling.