Ledig stilling

Expo- og interiør­­designer

Vi søker en dyktig expo- og interiørdesigner som vil være med å utforme innovative løsninger og inspirerende visuelle opplevelser på messestands- og interiørprosjekter for våre kunder.

Arbeidsoppgaver

Som designer vil du utvikle og designe konsepter og arbeidstegninger til messestands, showroom og interiør. Du vil også bidra med design til salgsmateriell og presentasjoner.

Stillingen innebærer at du jobber tett med kunder og salgsteam for å sikre at våre designkonsepter møter kundens behov og forventninger. Du vil også samarbeide med andre designere, underleverandører og prosjektledere for å sikre at konseptene kan gjennomføres og leveres med høy kvalitet.

Hvem er du?

Vi ser etter deg som er lidenskapelig opptatt av design og som har en sterk forståelse for konsept og merkevarebygging.

Vi tilbyr en spennende stilling i et høyst kreativt, profesjonelt og tverrfaglig arbeidsmiljø. Du får muligheten til å jobbe med en rekke interessante prosjekter i inn- og utland, og gode utviklingsmuligheter både faglig og personlig.

Send oss din søknad!

Interessant? Send oss din CV og noen ord til jobb@appex.no

Ansettelsesform: Fast stilling
Søknadsfrist: 31. mai 2023

Working at Appex in the exhibition department is an excellent opportunity to unleash your creativity, connect with people from all over the world, and contribute to the success of world-class events!

Andrew Hughes, designer i Appex
Andrew Hughes

Om Appex

Appex er et tverrfaglig design- og teknologibyrå. Gjennom konsept, design og teknologi utvikler vi effektive og helhetlige løsninger som gir verdi for kundene våre. Hos oss jobber prosjektledere, designere, kreatører, markedsførere og programmerere side om side i tverrfaglige prosjekter – det er vår styrke!

Vi hjelper bedrifter lokalt, nasjonalt og internasjonalt – hovedsakelig i bransjene transport, biotech, oppdrett, shipping og finans. Vi er heldige som får jobbe med spennende prosjekter for et bredt spekter av kunder.

Vi tilbyr

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og en humørfylt arbeidshverdag. Vi legger til rette for at du skal få utvikle deg både faglig og personlig, og har fokus på tillit, stolthet og fellesskap i alt vi gjør. Vi lover en arbeidshverdag med utfordrende arbeidsoppgaver, stor variasjon, påvirkning og et sterkt fagmiljø rundt deg.

I tillegg har vi goder som:

Anne Grete Müller

Anne Grete Müller

Teamleder
+47 994 09 333

La oss ta en prat!

Har du et prosjekt på gang? Skriv inn din e-post­adresse, så tar vi kontakt.

"*" obligatorisk felt

Dette kan du være med på!

Ledige stillinger

Senior systemutvikler

Er du vår nye systemutvikler?

Sikkerhets­utvikler

Vi søker en erfaren sikkerhetsutvikler med kompetanse innen systemutvikling og IT-sikkerhet.