Erfaren systemutvikler

Er du vår nye systemutvikler?

Vi trenger å styrke vårt system-team med en fullstack utvikler. Stillingen innbefatter både front- og backendutvikling.

I rollen som systemutvikler vil du jobbe både alene og i team, og du er ikke redd for å ta eierskap og ansvar. Det forventes at du bidrar med det du kan for at hele teamet skal lykkes med å nå mål som blir satt. Hovedoppgavene vil være å videreutvikle produkter med den til enhver tid viktigste funksjonaliteten for kundene våre. Dette innebærer blant annet arbeid med arkitektur, integrasjoner, sikkerhet og dokumentering.

Litt om deg

Ønskede kvalifikasjoner

Det er en fordel om du har erfaring med:

Til forskjell fra de største IT-bedriftene, driver Appex med skreddersøm av løsninger for små og mellomstore kunder. Dette skaper en unik mulighet til å utvikle sin egen kompetanse i bredden. Gjennom å bidra i mindre team deltar du i produktutviklingen fra a til å.

Øystein Langeland Sandvik, fagleder i Appex
Øystein Langeland Sandvik

Om Appex

I Appex sikter vi mot en bedre opplevelse. Gjennom strategi, design og teknologi utvikler vi effektive løsninger som skaper merverdi for kundene våre.

Vi har spennende kunder innen blant annet oppdrett og transport/logistikk. Våre løsninger brukes av mange tusen mennesker hver dag og vi gjør vårt ytterste for å forenkle og effektivisere hverdagen for våre kunder. Vi er så heldige å få jobbe med spennende prosjekter som påvirker hverdagen til mange mennesker.

Du får en arbeidshverdag med stor variasjon, påvirkning og et sterkt fagmiljø rundt deg!

Vi tilbyr

I Appex har vi kombinert kreativitet og teknologi. Vi sitter in-house og du vil derfor kunne dra nytte av flinke kollegaer i et tverrfaglig miljø bestående av prosjektledere, designere, UI/UX-ressurser samt frontend- og backend-utviklere. Vi er en god gjeng som brenner for å skape en bedre opplevelse for våre kunder og deres kunder!

Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser, en humørfylt arbeidshverdag og spennende prosjekter. Vi legger til rette for at du skal få utvikle deg både faglig og personlig, og har fokus på tillit, stolthet og fellesskap. Du får en arbeidshverdag med stor variasjon, påvirkning og et sterkt fagmiljø rundt deg.

I tillegg til spennende arbeidsoppgaver i prosjekter som utgjør en forskjell, tilbyr vi konkurransedyktige betingelser og goder, som for eksempel:

Ansettelsesform: Fast stilling

Søknadsfrist: 1. desember 2022

Send inn din søknad!

Søk på denne stillingen ved å sende oss CV og kortfattet søknad på e-post til: jobb@appex.no

Cathrine Dreyer

Cathrine Dreyer

Teamleder
+47 970 99 077

La oss ta en prat!

Har du et prosjekt på gang? Skriv inn din e-post­adresse, så tar vi kontakt.

"*" indicates required fields

Personvern*

«Hire for attitude,
train for skills»

Passer du inn i Appex?