Senior systemutvikler

Er du vår nye systemutvikler?

Vi søker en dyktig fullstack-utvikler som vil styrke vårt systemteam. I denne stillingen vil du ha ansvar for både front- og backendutvikling. Som systemutvikler og konsulent i Appex vil du jobbe både selvstendig og i team, og du vil være en viktig bidragsyter til teamets og kundens suksess.

Gjennom arbeid med arkitektur, integrasjoner, sikkerhet og dokumentasjon vil du ha en nøkkelrolle i videreutviklingen av våre produkter og kundeløsninger.

Du vil samarbeide tett med UI/UX-ressurser, prosjektledere og andre utviklere for å sikre at leveransene holder høy kvalitet.

Litt om deg

Ønskede kvalifikasjoner

Det er en fordel om du har erfaring med:

Vi oppfordrer alle interesserte kandidater til å søke, selv om du ikke oppfyller alle kvalifikasjonskrav.

Til forskjell fra de største IT-bedriftene, driver Appex med skreddersøm av løsninger for små og mellomstore kunder. Dette skaper en unik mulighet til å utvikle sin egen kompetanse i bredden. Gjennom å bidra i mindre team deltar du i produktutviklingen fra a til å.

Bjørn Helge Aass, senior systemutvikler i Appex
Bjørn Helge Aass

Send inn din søknad!

Søk på denne stillingen ved å sende oss CV og kortfattet søknad på e-post til: jobb@appex.no

Ansettelsesform: Fast stilling

Søknadsfrist: Snarest

Om Appex

Appex er et tverrfaglig design- og teknologibyrå. Gjennom konsept, design og teknologi utvikler vi effektive og helhetlige løsninger som gir verdi for kundene våre. Hos oss jobber prosjektledere, designere, kreatører, markedsførere og programmerere side om side i tverrfaglige prosjekter – det er vår styrke!

Vi hjelper bedrifter lokalt, nasjonalt og internasjonalt – hovedsakelig i bransjene transport, biotech, oppdrett, shipping og finans. Vi er heldige som får jobbe med spennende prosjekter for et bredt spekter av kunder.

Vi tilbyr

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og en humørfylt arbeidshverdag. Vi legger til rette for at du skal få utvikle deg både faglig og personlig, og har fokus på tillit, stolthet og fellesskap i alt vi gjør. Vi lover en arbeidshverdag med utfordrende arbeidsoppgaver, stor variasjon, påvirkning og et sterkt fagmiljø rundt deg.

I tillegg har vi goder som:

Cathrine Dreyer

Cathrine Dreyer

Teamleder
+47 970 99 077

La oss ta en prat!

Har du et prosjekt på gang? Skriv inn din e-post­adresse, så tar vi kontakt.

"*" obligatorisk felt

Noen utvalgte referanser

Ledige stillinger

Senior systemutvikler

Er du vår nye systemutvikler?

Sikkerhets­utvikler

Vi søker en erfaren sikkerhetsutvikler med kompetanse innen systemutvikling og IT-sikkerhet.