Ledig stilling

Digital markedsfører

Er du god på datadrevet markedsføring? Da kan du være den vi leter etter!

2022 Digital Markedsfører Appex

Vi søker en person til vårt kommunikasjonsteam som kan ta rådgivende og utførende ansvar for betalt markedsføring i sosiale medier og på Google.

I Appex vil du oppleve en arbeidsplass med høyt fokus på trivsel, arbeidsglede og faglig nivå. Vårt mål er at kundene våre skal få mest mulig ut av sine markedsbudsjetter og at alle aktiviteter skal ha handlingsutløsende eller omdømmeskapende verdi.

Litt om deg

I Appex jobber vi oftest i team, men også selvstendig. Arbeidsoppgavene vil bestå av rådgivning rundt digital kampanjegjennomføring, måling av resultater, kanalstrategi, analyse og prosjektledelse.

Ønskede kvalifikasjoner

Kjenner du deg ikke igjen i alle punktene? Frykt ikke! Vi ønsker å høre fra deg uansett og opererer med tilnærmingen «hire for attitude, train for skills».

Appex er den perfekte arbeidsplassen for meg. Her kan jeg være kreativ og samtidig få løse varierte og spennende oppgaver innen design og teknologi!

Morten Aleksander Lervik, junior grafisk designer i Appex
_Appex_2021_Ansatte _Morten_Lervik_JF11008

Om Appex

Appex er et tverrfaglig design- og teknologibyrå. Gjennom konsept, design og teknologi utvikler vi effektive og helhetlige løsninger som gir verdi for kundene våre. Hos oss jobber prosjektledere, designere, kreatører, markedsførere og programmerere side om side i tverrfaglige prosjekter – det er vår styrke.

Vi hjelper bedrifter lokalt, nasjonalt og internasjonalt – hovedsakelig i bransjene transport, biotech, oppdrett, shipping og finans. Våre løsninger brukes av mange tusen mennesker hver dag og vi gjør vårt ytterste for å forenkle og effektivisere hverdagen for våre kunder. Vi er så heldige å få jobbe med spennende prosjekter som påvirker hverdagen til mange mennesker.

Du får en arbeidshverdag med stor variasjon, påvirkning og et sterkt fagmiljø rundt deg!

Vi tilbyr

I Appex har vi kombinert kreativitet og teknologi. Du vil derfor kunne dra nytte av flinke kollegaer i et tverrfaglig miljø bestående av prosjektledere, designere, UI/UX-ressurser samt frontend- og backend-utviklere. Vi er en god gjeng som brenner for å skape en bedre opplevelse for våre kunder og deres kunder!

Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser, en humørfylt arbeidshverdag og spennende prosjekter. Vi legger til rette for at du skal få utvikle deg både faglig og personlig, og har fokus på tillit, stolthet og fellesskap. Du får en arbeidshverdag med stor variasjon, påvirkning og et sterkt fagmiljø rundt deg.

I tillegg til spennende arbeidsoppgaver i prosjekter som utgjør en forskjell, tilbyr vi konkurransedyktige betingelser og goder, som for eksempel:

Ansettelsesform: Fast stilling

Søknadsfristen er gått ut.

Anne Grete Müller

Anne Grete Müller

Teamleder
+47 994 09 333

La oss ta en prat!

Har du et prosjekt på gang? Skriv inn din e-post­adresse, så tar vi kontakt.

"*" indicates required fields