Digital innholdsprodusent

Har du en god penn og kompetanse på digital historiefortelling? Evner du å formidle personligheten til en merkevare? Da er du kanskje den vi leter etter!

20220401-2T5A9204-EditAppex-Ansatte-generellt-Moteromsbilder-1

Vi søker en dyktig innholdsprodusent som kan bidra til å skape engasjerende og relevant innhold for våre kunder og Appex. Du er opptatt av god kommunikasjon og trigges av å bygge sterke merkevarer gjennom innholdsmarkedsføring.

I Appex vil du oppleve en arbeidsplass med høyt fokus på trivsel, arbeidsglede og faglig nivå. Vårt mål er at kundene våre skal få mest mulig ut av sine markedsbudsjetter, og at alle aktiviteter skal ha handlingsutløsende eller omdømmeskapende verdi.

Hvem er du?

Arbeidsoppgaver

Send inn din søknad!

Kjenner du deg ikke igjen i alle punktene? Frykt ikke! Vi ønsker å høre fra deg uansett og opererer med tilnærmingen «hire for attitude, train for skills».

Send oss din CV og kortfattet søknad på e-post til: jobb@appex.no

Ansettelsesform: Fast stilling

Søknadsfrist: 26. mars 2023

Appex er den perfekte arbeidsplassen for meg. Her kan jeg være kreativ og samtidig få løse varierte og spennende oppgaver innen design og teknologi!

Morten Aleksander Lervik, junior grafisk designer i Appex
_Appex_2021_Ansatte _Morten_Lervik_JF11008

Om Appex

Appex er et tverrfaglig design- og teknologibyrå. Gjennom konsept, design og teknologi utvikler vi effektive og helhetlige løsninger som gir verdi for kundene våre. Hos oss jobber prosjektledere, designere, kreatører, markedsførere og programmerere side om side i tverrfaglige prosjekter – det er vår styrke!

Vi hjelper bedrifter lokalt, nasjonalt og internasjonalt – hovedsakelig i bransjene transport, biotech, oppdrett, shipping og finans. Appex’erne gjør sitt ytterste for å forenkle og effektivisere hverdagen til kundene våre. Vi er så heldige å få jobbe med spennende prosjekter som påvirker hverdagen til mange mennesker.

Vi tilbyr

Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser, en humørfylt arbeidshverdag og spennende prosjekter. Vi legger til rette for at du skal få utvikle deg både faglig og personlig, og har fokus på tillit, stolthet og fellesskap. Du får en arbeidshverdag med stor variasjon, påvirkning og et sterkt fagmiljø rundt deg.

I tillegg har vi goder som:

Anne Grete Müller

Anne Grete Müller

Teamleder
+47 994 09 333

La oss ta en prat!

Har du et prosjekt på gang? Skriv inn din e-post­adresse, så tar vi kontakt.

"*" obligatorisk felt