Sommeren 2019 søker Appex etter to flinke utviklere som kan hjelpe oss med et spennende prosjekt innenfor 3D, animasjon, VR/AR/XR og Unity.

Hvem er du?

Du studerer programmering, industriell design, informatikk eller tilsvarende, og har en brennende interesse for teknologi. Du har kjennskap til programmering, og har gjerne erfaring med Unity, 3D eller AR/VR/XR.

Kan dette være noe for deg? Søk her!

Søknadsfristen er 15. mars.

Søknadsfristen er gått ut.

Appex og hva vi tilbyr

Appex er et kreativt teknologiselskap. Vi er over 40 lidenskapelige medarbeidere som brenner for å skape bedre opplevelser! Når vi ansetter medarbeidere bruker vi kulturen, visjonen og verdiene som grunnlag.

Vi tilbyr en humørfylt arbeidshverdag med gode kolleger og spennende prosjekter med moderne teknologi. Vi legger til rette for at du skal få utvikle deg både faglig og personlig. Som en av Norges beste arbeidsplasser har vi fokus på tillit, stolthet og fellesskap.

Arbeidssted vil være ved vårt hovedkontor på Raglamyr i Haugesund.

Om Sildikon Valley

Sommerjobbene under Sildikon Valley-paraplyen er ikke som andre sommerjobber. Istedenfor å gå inn som avløser i en vanlig stilling, skal du samarbeide med andre studenter om å løse en utfordring bedriften står overfor. I tillegg legges det opp til både faglige og sosiale samlinger med sommeransatte fra andre bedrifter i løpet av sommeren.

Vil du bygge nettverk, skaffe relevant arbeidserfaring og bli kjent med en av landets mest fremadstormende regioner? Da er du på riktig plass.

Les mer på sildikonvalley.no