Driftsmelding: Vår leverandør Nordlo har blitt utsatt for et virusangrep, og dette påvirker også tjenestene til Appex og våre kunder. Arbeidet med gjenoppretting går framover. Nordlo oppdaterer løpende status her: nordlohaugesund.no

iPhone- og Android-apps for Helgeland Sparebank

Applikasjonen gir Helgeland Sparebank sine kunder mulighet for å utføre de fleste nettbankfunksjoner ved å gi rask tilgang til mobilbanken. I tillegg får kundene tilgang til aksjekurser fra Oslo Børs, valuta- og lånekalkulator, sperr kort-funksjonalitet, og kontaktinformasjon for alle bankens kontorer.

Min erfaring med Appex som leverandør av våre apps er at de er utrolig løsningsorienterte. Prosjektet ble gjennomført smidig, enkelt og greit og løsningen ble levert til rett tid og og med god kvalitet.

— Anniken Wenngren, Helgeland Sparebank

Med utgangspunkt i applikasjoner som vi allerede hadde levert til bl.a. Skudenes & Aakra Sparebank, Etne Sparebank og Flekkefjord Sparebank, kunne vi raskt levere en demo-applikasjon til Helgeland Sparebank. Denne ble så videreutviklet, testet og godkjent underveis i prosjektet, hvor våre utviklere fortløpende sendte nye versjoner til godkjenning hos kunden.

Hein Tore Tønnesen
Leder Consulting
977 33 822

Interessert i tilsvarende løsning?
Skriv inn din e-postadresse og Hein Tore tar kontakt!