Appex har utviklet det nye nettstedet til Social Media Days – Nordens største arrangement for sosiale medier!

Nettsted for konferanser

På fem år har Social Media Days vokst ut av det ene konferanselokale etter det andre. Med over 700 deltakere i 2017 hadde de også vokst ut av det gamle nettstedet sitt, og ønsket fornyelse og kvalitet.

Vi gikk først igang med grundige analyser av det gamle nettstedet og fikk bekreftet en sårt trengt oppdatering. De viktigste oppgavene til brukerne ble ikke hensyntatt og administrasjonen var ikke brukervennlig nok. Nettstedet måtte rett og slett bli arrangementet verdig!

Sammen med arrangørene la vi tre parametre i bunn:

  • Hvilke brukeroppgaver skal nettstedet løse
  • Hva er primærmålsettingen for arrangøren (Conventor)
  • Hvordan kan vi lage en «back end»-løsning som er mer brukervennlig

To hovedfunksjoner

Det unike med mange konferanser, og i dette tilfellet Social Media Days, er at det skjer en gang i året. Alt bygger opp mot det ene eventet som foregår i slutten av januar. Nettstedet har dermed i hovedsak to funksjoner: før konferansen og underveis.

En av hovedfunksjonene er å navigere potensielle deltakere gjennom et billettkjøp (call to action). Den andre funksjonen er å sørge for at alle er opplyst og informert om alt som skjer under selve arrangementet. Her har fokuset vært å utvikle en ypperlig mobil-brukeropplevelse og praktisk gjennomføring av konferansen. Du kan for eksempel lett holde deg oppdatert på programmet og hva som skal skje til en hver tid på en konferanse med mye spennende på agendaen.

Animert logo

I forbindelse med oppdraget, animerte vi også Social Media Days sin logo. Selve animasjonen er gjort via koding for å sikre topp kvalitet (vektoriserte objekter) og at den skalerer bra på alle skjermstørrelser.

Social Media Days-logo

Etter å ha vært involvert i en rekke nettsideprosjekter de siste årene med ulike leverandører, var det en befrielse å møte en så profesjonell leverandør som Appex. Hele prosessen fra tilbud til overlevering av nettside var tillitsvekkende. Appex har levert et nettsted som ikke bare ser lekkert ut, men som har mange smarte løsninger på baksiden, som gjør det lettere for oss å holde nettstedet oppdatert!

— Werner Andreassen, markedssjef Conventor

Spesialisert WordPress-løsning

Brukervennlighet har vært et nøkkelord gjennom hele prosessen. Brukervennlighet for Conventor (eier av konferansen) som skal styre nettstedet, men også for besøkende som er potensielle konferanse-deltakere.

I den forbindelse laget vi en spesialtilpasset WordPress-løsning for karakteristikkene til konferanser og arrangementer. Med logisk oppsett og enkelhet i utforming trenger de ikke å kontakte en utvikler i samme grad som tidligere. Nå kan Conventor selv skreddersy de ulike komponentene på sidene selv slik de ønsker.

Hein Tore Tønnesen
Teamleder Web
977 33 822

Interessert i tilsvarende løsning?
Skriv inn din e-postadresse og vi tar kontakt!