Driftsmelding: Vår leverandør Nordlo har blitt utsatt for et virusangrep, og dette påvirker også tjenestene til Appex og våre kunder. Arbeidet med gjenoppretting går framover. Nordlo oppdaterer løpende status her: nordlohaugesund.no

Tore Solberg er medgründer i Appex og leder vår avdeling for IT-drift. Han er med andre ord ansvarlig for at Appex Datasenter er i sving 24/7 og at våre over 1500 IT-brukere får en bedre opplevelse i det daglige.

Tore er 41 år og bor i Sandeid med sin Kristine og barna Hannah, Magnus og Malin. Vi må heller ikke glemme siste tilskudd til familien – hunden Jippi! Tore er, som de fleste Sandeidsbuer, lokalpatriot på sin hals og blant annet engasjert styreformann i Sandeid Handelslag.

På kontoret er han Mr. Pepsi Max – ingen drikker mer Pepsi Max enn Tore, noe som er helt greit ifølge ham selv, noen laster skal man ha. Vi ble ellers overrasket over alt han har jobbet med! Read on.

Tore og barna Hannah, Magnus og Malin. The «Sandeid-mountains» i bakgrunnen :-)

Hva er det folk flest ikke vet om deg?

Kanskje at jeg syslet litt med musikk i ungdommen. Vi var en nokså useriøs gjeng som laget band og prøvde oss både live og i studio. Høydepunktet i den karrieren var nok opptredenen på studentkroa i Sogndal.

Mange tror jeg bare har drevet med data hele tiden, men det stemmer ikke. Vil vel si at jeg har en allsidig yrkesbakgrunn og har vært innom både butikk, slakteri, plattformbygging, bonde, fengselsbetjent, budbilsjåfør og bensinstasjon.

Hva er det kjekkeste du gjør når du har fri?

Som for alle med familie går mye av tiden til familiære ting, kjøring/henting osv. Når ungene er i seng, og jeg får anledning, liker jeg å ta en joggetur eller tur til fjells. Gjerne med lue (Appex lue selvsagt!), hodelykt og lydbok på øret. Det er fin mental avslapping for meg.

Ellers er jeg ihuga Manchester United fan og bruker en del tid på laget mitt.

Hva er det du liker mest med jobben din i Appex?

Liker veldig godt at vi får holde på med «cutting edge»-teknologi og bidra til å levere noen av de tøffeste digitale løsningene i Norge. Det beste er imidlertid å få jobbe med ekstremt flinke og kjekke folk hver eneste dag.

Tore liker seg utendørs. En tur til fjells er god avslapping fra en hektisk hverdag i databransjen.