Møt Stian Steensnæs, han er markedskonsulent i Appex.

Stian er 31 år, fra Haugesund, og kjæreste med Siri. Stian holder rytmen i The Appex Band, taktfast og steady, akkurat som han gjennomfører salgsprosessen. Rolig og sindig gyver han på – til salget som regel er i boks :-)

En trommeglad selger!

Hva er det folk flest ikke vet om deg?

At jeg er glad i lister? Her er topp 5:

1. Allergisk mot lettbrus
2. Fikk 3. plass i en fiskekonkurranse i Vikedal da jeg var 9 år
3. Jeg elsker rosenkål
4. ..men hater skalldyr
5. Like flink til å synge som Olga Marie Mikalsen
6. Har vanskelig for å begrense meg :-)

Hva er det kjekkeste du gjør når du har fri?

Siden ungdommen har jeg vært lidenskapelig opptatt av all brettsport, særlig skateboarding. Jeg har brukt uttallige timer i diverse skatehaller, parkeringshus og rundt fortauskanter. Nå er jeg for gammel og skrøpelig til å vedlikeholde ferdighetene, så de siste årene har surfebrettet tatt over. Ingenting slår en dag på bølgene – enten det er på Karmøy eller Bali. På vinteren er det snowboard som gjelder!

Jeg har også en stor interesse for musikk. Slagverk har jeg spilt i 12-15 år.

Ellers er jeg veldig glad i å reise, særlig til steder i verden hvor klimaet og bølgene er mer innbydende enn på Sandvesanden i slaps og vestavind. På tre år har jeg besøkt Bali tre ganger!

Hva er det du liker mest med jobben din i Appex?

Helt klart de kjekke kollegene mine! Bedriftskultur betyr veldig mye og i Appex har vi mye humor. I tillegg er det en stolthetsfølelse her over all kompetansen vi besitter, som gjenspeiles i prosjektene og produktene våre. Jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag!