Driftsmelding: Vår leverandør Nordlo har blitt utsatt for et virusangrep, og dette påvirker også tjenestene til Appex og våre kunder. Arbeidet med gjenoppretting går framover. Nordlo oppdaterer løpende status her: nordlohaugesund.no

Møt Ståle Gismervik, en sterk systemkonsulent med lang fartstid i bransjen. Han kjører en av Appex-bilene og er daglig innom flere bedrifter på Haugalandet for å hjelpe med datasystemene – installere, supportere og sette opp nytt utstyr.

Ståle er 41 år og gift med sin Ingeborg. De har tre barn på 5, 11 og 15 år.

Han er stort sett en smilende og sympatisk fyr, men skulle han mot formodning bli litt gretten av alt datatrøbbelet sender vi ham bare på treningssenteret slik at han får rast fra seg – selv i arbeidstiden. Da kommer han garantert blid og fornøyd tilbake :-)

Ståle Gismervik liker seg på treningssenteret!

Hva er det folk flest ikke vet om deg?

Jeg banner ikke, og jeg er litt «nazi» når det gjelder rettskriving, særlig orddelingsfeil. Kaffe drikker jeg ikke, og sjelden brus – med mindre den er hjemmelaget. Jeg er egentlig svært asosial, noe som er et paradoks med den type jobb jeg har. Hjemme er det jeg som tar gulvvasken, og jeg liker faktisk å ommøblere.

Hva er det kjekkeste du gjør når du har fri?

Jeg har et stort behov for å trene. Faktisk blir jeg sur og gretten hvis jeg ikke får tatt mine styrkeløft på noen dager. Målet er ikke å bli Arnold Schwarzenegger, men jeg setter meg stadig mål om å bli sterkere (og han får det til, red.anm.).

Fotografering er også en av mine store hobbyer! Det går hovedsakelig i portretter, og jeg viser frem litt av arbeidene på Facebooksiden min Savage Studios Norway.

Hva er det du liker mest med jobben din i Appex?

Jeg elsker friheten jeg har til å bestemme selv og det å ha så variert arbeid. Jeg trives veldig godt med å utføre hele prosesser selv, men også samarbeide med mine kolleger innen i IT-drift. Jeg drev eget firma i 12 år før jeg begynte i Appex, så nå er det hyggelig å ha mange kolleger – og helt topp å ha noen å sparre med hvis jeg skulle stå fast :-)

Ståle i sitt ess – og treningsøkta logges på en app, såklart :-)