Driftsmelding: Vår leverandør Nordlo har blitt utsatt for et virusangrep, og dette påvirker også tjenestene til Appex og våre kunder. Arbeidet med gjenoppretting går framover. Nordlo oppdaterer løpende status her: nordlohaugesund.no

Møt senior markedskonsulent Roy Aase, han har vært med oss nesten helt fra starten!

Roy er 40 år og har nylig flyttet inn i nytt hus på Kolnes i Karmøy kommune. Her bor han sammen med Iren og kattene Basse og Kjellaug.

Roy er ihuga Liverpool fan!

Hva er det folk flest ikke vet om deg?

Er ikke særlig god til å holde på hemmeligheter, så det som er verdt å vite er stort sett fortalt til de som burde vite det, men var nylig på Manchester derby og setebillett var kun å oppdrive midt blant Manchester United’s supportere. Måtte forsøke å se veldig fortvilet og trist ut når United ble ydmyket, mens Liverpool supporteren Roy egentlig synes målene og resultatet var strålende!

Har ellers et snev av høydeskrekk, og er langt over snittet redd for hai, det er det kanskje ikke så mange som vet.

Hva er det kjekkeste du gjør når du har fri?

Liker reiser og opplevelser, båtlivet på flotte sommerdager vest i havet et sted, og avslappende helger ved Sørfjorden i Hardanger. Ellers går det mye tid til fotball både på tv og «live» – til min bedre halvdels store fortvilelse. Liverpool og FKH er lagene, og jeg ender opp med å se en rekke kamper i løpet av uka.

En relativt utagerende pil på vekta har ellers tvunget meg til å begynne å sette pris på trening og fysiske aktiviteter. Selvsagt er jeg også tekno-interessert og supplerer jevnlig med nytt utstyr, og rydder tilsvarende jevnlig bort utrangert lite brukte utstyr :-)

Hva er det du liker mest med jobben din i Appex?

Å jobbe med mange spennende prosjekter, følge opp hyggelige små og store kunder, og ikke minst samarbeide med fantastisk dyktige kolleger. Ingen dager er like, men alle er like lidenskapelige!

Ellers har vi et fremadstormende Appex FC som ser ut til å gå rake veien opp til 1. divisjon.

Roy er opptatt av dingser, og samler selvsagt på sine gamle mobiltelefoner.