Møt Pål Osmundsen, designer i Appex. Han er et kreativt kommunikasjonshode som utvikler konsepter og kampanjer for våre kunder, og sørger for at produktene ser smashing ut!

Pål nærmer seg stygt 30 år (hans egne ord) og holder hus på Gard i Haugesund med optikerkona si Kjersti. Når han ikke sitter foran Mac’en på Decobygget er han stadig på farten, om det er til fjells, sjøs eller tutler med prosjekter hjemme. Pål er en opplyst herremann som vet litt om det meste, og deler gladelig mens hans høye og smittende latter brer seg i lokalene.

BÅNN GASS: Pål er i sitt ess ute på vannscooteren!

Hva er det folk flest ikke vet om deg?

Jeg har vært påmeldt Idol og skulle inn i rampelyset, men en eksamen satte en stopper for en vordende popstjerne. Etter en karaokesession på Dikselen minnes jeg Cato Thorsen uttale: «You have the voice of an angel, but you look like a hobbit», så jeg hadde tydeligvis mer til felles med Kurt Nilsen enn jeg trodde. Nå river jeg kun i på sene sommerkvelder i godt lag :-)

Hva er det kjekkeste du gjør når du har fri?

Vanskelig å si hva som er det kjekkeste, men prøver å finne på noe gøy når jeg har tid. Jeg er oppvokst med båtbutikk i familien hvor jeg jobbet i ferier og helger i oppveksten, så interessen for båt og motor har jeg hatt med meg helt fra barndommen. Helt siden jeg bladde i Yamaha-brosjyrer som liten har jeg hatt lyst på vannscooter, og så fort det ble lovlig i Norge var det bare å slå til! Tar meg en tur så fort muligheten byr seg, gjerne med madammen bakpå. Har blitt en del turer på scooteren etter hvert, også noen lengre turer som for eksempel til Stavanger på Gladmaten – fort gjort :-)

Har også fått interesse for det under havoverflaten og begynte med dykking for noen år siden. Lite kan måle seg med kortreiste kamskjell til forrett :-) På høsten jakter jeg søndagsmiddagen på land, da er det hjortejakt som fyller mye av fritiden. Ellers har jeg som regel alltid et hageprosjekt og to på gang, så kjeder med sjelden!

Hva er det du liker mest med jobben din i Appex?

Det er alle de ulike bransjene jeg får lov å jobbe med og alle de kjekke kundene. Det å få sette seg inn i kommunikasjonsutfordringene til hver enkelt, se på ting med nye øyne og klekke ut en smart og kreativ løsning som løser behovet og er med på å skape gode resultater. Når det i tillegg er en knakende kjekk og dyktig gjeng jeg jobber med blir det jo helt «magisk», som sjefen ville sagt :-)