Driftsmelding: Vår leverandør Nordlo har blitt utsatt for et virusangrep, og dette påvirker også tjenestene til Appex og våre kunder. Arbeidet med gjenoppretting går framover. Nordlo oppdaterer løpende status her: nordlohaugesund.no

Møt Mona Haugland, designer i Appex.

Mona er 44 år og fra Haugesund. Etter 20 år i Stavanger, flyttet hun til hjembyen i 2013 sammen med sine fire døtre på 5, 11 og tvillingene på 14 år.

En kopp kaffe og hekletøy – da koser Mona seg.

Hva er det folk flest ikke vet om deg?

I ungdommen var jeg med i ei dansegruppe som opptrådte på forskjellige arrangementer med all slags dansetyper, og høydepunktet var nok da vi deltok i Ungdommens Kulturmønstring og tok oss videre til Grieghallen. Veldig stas :-)

Hva er det kjekkeste du gjør når du har fri?

Fritiden går til familien og de fire jentene mine. Siden vi flyttet fra Stavanger og bosatte oss i Haugesund for et par år siden, er det mye å vise jentene. Å dra på oppdagelsesferd her i distriktet er veldig kjekt. Gå på turer og oppdage nye steder er en glede for både store og små.

Jeg har litt garndilla, og kan kjøpe garn uten at jeg vet hva jeg skal lage. Strikker og hekler egendesignede mønster, såklart :-) Liker å være kreativ på den måten også, og kanskje ”når jeg blir seksogseksti” at eg skulle ha åpnet et utsalg.. :-)

Hva er det du liker mest med jobben din i Appex?

Det er en glede å få lov til å jobbe med det jeg liker aller best. Vi har kunder som stoler på oss, og gir oss utfordringer som er bra for videre utvikling. I Appex er det mange kjekke, entusiastiske og dyktige folk. Jeg lærer stadig noe nytt og det er alltid noe kjekt som skjer enten faglig eller sosialt.

Tøfler, vaskekluter, ja – allslags lager hun. Selvfølgelig med egendesigna logo :-)