Driftsmelding: Vår leverandør Nordlo har blitt utsatt for et virusangrep, og dette påvirker også tjenestene til Appex og våre kunder. Arbeidet med gjenoppretting går framover. Nordlo oppdaterer løpende status her: nordlohaugesund.no

Kjetil K. Simonsen er spiss, både på fotballbanen og som en del av vårt support- og driftsteam. Han har full kontroll på det som skjer i Appex Datasenter og hjelper mange av våre kunder med datarelaterte spørsmål hver eneste dag.

Kjetil er 32 år og bor i Kopervik med kona Heidi og barna Adrian, Mathilde og Matheo. Hvem skulle tro at rolige og sindige Kjetil har fått tilnavnet «Åkradødaren» og er blitt møtt med halshuggede seigmenn på jobb? Her kan du bli litt bedre kjent med ham.

Kjetil har vist ryggen til mang en forsvarsspiller i bedriftsfotballen på Haugalandet og scoret bøttevis med mål for Appex FC.

Hva er det folk flest ikke vet om deg?

Ikke for å være sjølgod her, MEN jeg tør påstå å være Appex sin beste fotballspiller! Det ikke alle vet er at jeg har spilt aktiv fotball på herrelaget til KIL i over 10 år. Og ja, det var denne karen som sikret KIL opprykk til 2. divisjon mot Randaberg i 2005. Målet var for å si det veldig ydmykt – helt fantastisk! :-)

Det var også i denne glansperioden at tilnavnet «Åkradødaren» kom opp – selv om det også ble noen brukne bein på Vea, he, he. Jeg avsluttet den aktive karrieren i 2009, med 315 kamper totalt for Kopervik. Da var tiden inne for å prioritere familien hjemme.

I fjor bidro jeg sammen med mange av mine gode kollegaer til Appex FC suksessen. Dette året har jeg med tungt hjerte valgt å prioritere spill for KIL 2, noe som ikke har gått ubemerket hen i Appex leiren. Bare så det er sagt: Jeg vet hvem som la de halshuggede seigmennene ved siden av min knuste toppscorer pokal. Og NEI, jeg tar det ikke som en trussel, for seigmennene var egentlig veldig gode, og flere toppscorer pokaler har jeg hjemme :-)

Hva er det kjekkeste du gjør når du har fri?

I en travel hverdag er det å sette seg ned i sofaen med familien og bare slappe av noe av det kjekkeste jeg gjør. Med tre barn på 7 år, 5 år og 10 måneder blir det fort mye som skjer på en gang. Når ungene er lagt setter jeg stor pris på en god TV serie med kona før jeg forhåpentligvis får tid til en kjapp treningsøkt før dagen er omme.

Har en uinnredet kjeller hvor jeg har rigget meg til med kombinert treningsrom/datarom. Her har jeg litt vekter og en fantastisk tredemølle, som jeg prøver å få brukt et par ganger i uken. Tredemøllen blir forresten garantert brukt mye mer hos meg, enn den ble hos Fremmers (leder i Appex, red. anm.), hvor den stod før :-)

Som flere andre av mine kollegaer så bor det også en liten Gamer i meg. Vi er en gjeng som fortsatt prøver å samles på «gamlemåten» for å spille mot hverandre. Det blir en gang og to i kvartalet.

I sommerhalvåret er vi så ofte vi kan på hytta i Mosterhamn med bading og fiske i fokus.

Hva er det du liker mest med jobben din i Appex?

Her må jeg si mine fantastiske kollegaer! Vi har et arbeidsmiljø i Appex som er utrolig inkluderende. Her er stemningen alltid god og dialogen er uhøytidelig og humørfylt.

I arbeidsmiljøloven står det at du skal komme i fra arbeid med en bedre helse enn da du kom på jobb. Slik er det i Appex. Når arbeidsdagen er over, og du kjører hjem med ett smil om munnen og gleder deg til neste dag, da vet du at du er heldig som får sjansen til å være en del av dette.

Appex har gitt meg kunnskap og lærdom og ønske om videre utvikling.

Kjetil har data- og treningsrom, eller skal vi si gutterom, i kjelleren :-) Trening står alltid høyt på agendaen.