Møt Kjetil Ek, han skriver en haug med kodelinjer hver dag og leder vår avdeling for systemutvikling.

Kjetil er 33 år og en særdeles skarp fyr. Han bor på Vormedal med sin Janne og barna Oline, Sara og Johanna.

Kjetil er ofte å finne på squash-banene til Haugesund Tennisklubb

Hva er det folk flest ikke vet om deg?

Jeg er glad i å snekre! Når jeg var liten, noe jeg for øvrig var ganske lenge som minst av alle på hele ungdomsskolen, var den store drømmen å bli snekker. Det gikk ikke helt etter planen, men jeg har likevel fått samlet opp nok verktøy til å fylle iallefall en halv garasje. Siste mesterverk er en lekehytte i hagen til ungene. Den har overlevd alle høststormene til nå, og er noenlunde i vater fortsatt.

Ellers er jeg et konkurransemenneske og en skikkelig dårlig taper, egentlig i de fleste sammenhenger – i alt fra kortspill til idrett. Samtidig liker jeg å mestre nye ting, og har derfor forsøkt meg på en del forskjellig. Det er ikke mange som vet at jeg for eksempel har gått på flere kurs i argentinsk tango og har fire forskjellige gitarer hjemme!

Jeg har imidlertid konkludert med at det er umulig å finne tid til alt, spesielt etter at jeg ble far, så nå for tiden er det squash som gjelder.

Hva er det kjekkeste du gjør når du har fri?

Det må være å knuse sjefen, Tore Fremmersvik, i squash. Hvis det er noen som er dårligere taper enn meg i Appex så må det være Tore. For å være sikret seier prøver jeg å legge inn en treningsøkt mer enn han hver uke, i tillegg til å studere teknikk og se hvordan proffene gjør det på internett.

Ellers bruker jeg stort sett fritiden til å være med familien. Siden jeg bor med fire jenter begynner jeg allerede å bli relativt rutinert i å kle på dukker og andre aktiviteter jeg ikke hadde særlig mye erfaring med fra før.

Hva er det du liker mest med jobben din i Appex?

Uten tvil alle menneskene jeg treffer på jobb hver dag – både kolleger og kunder. Veldig høyt faglig nivå på mange forskjellige områder, og masse lidenskap. Spennende å bli kjent med stadig nye områder, både teknologisk og forretningsmessig.

I tillegg til systemutvikling er squash den store lidenskapen til Kjetil nå for tiden.