Driftsmelding: Vår leverandør Nordlo har blitt utsatt for et virusangrep, og dette påvirker også tjenestene til Appex og våre kunder. Arbeidet med gjenoppretting går framover. Nordlo oppdaterer løpende status her: nordlohaugesund.no

Kjetil J. S. Bådsvik er systemutvikler i Appex og en del av teamet som bistår våre kunder med forretningsløsninger.

Kjetil er 33 år og bor i Haugesund. Han er eiendomsbaron og innbilt handyman. De som tror han er et rolig vesen tar feil. Rundt Kjetil er det alltid mye humør og action.

Kjetil er «handymann» (iallefall for fotografen) og leier ut leiligheter.

Hva er det folk flest ikke vet om deg?

Ja si det. Tror mine venner vet ganske mye om meg, kanskje litt for mye. Jeg har et sosialt filter som sitter litt løst og tar den av og til litt langt ut. Har derfor fått klar beskjed om å starte historiene mine med «Jeg har en venn som…» :-)

Men, de som har spilt fotball med meg eller fulgt med på Appex FC har antakelig lagt merke til at jeg spiller med hjelm. Bortsett fra at jeg selvfølgelig ser utrolig kul ut når jeg spiller med den, er det ikke mange som vet at jeg for ca. 7 år siden havnet i en hodeduell på fotballbanen og fikk meg en smell med en litt uvanlig lyd. Egentlig ikke så veldig vondt, men når jeg kjente etter hadde jeg innoverkul i stedet for utoverkul. Ikke så kul(t), for å si det enkelt. Selv ikke den dyreste issprayen kunne fikse.

En av mine fotballkompiser klarer faktisk å si «Det der springer du av deg», noe jeg må si jeg humrer av den dag i dag. Men pingle som jeg er gir jeg opp treningen, lar bilen stå og ringer min far etter hjelp. Via legevakten bærer det rett på sykehuset hvor jeg får to overnattinger og konstatert kraniebrudd. Etter hvert får jeg satt inn to titan plater og noen ståltråder for å «holde puslespillet på plass» som legen sa.

Jeg har fortsatt en løs del i pannen, om jeg kjenner etter, og nei – kjøleskapsmagneter henger desverre ikke fast. Tro meg jeg har prøvd :-)

En annen liten trivia som er litt morsom er at jeg vokste opp på Torvastad ikke så langt fra Appex-sjefen Fremmers. Han er jo selvsagt MYE eldre enn meg så vi hang ikke så mye sammen, men det er heller ikke poenget. Historien handler om den dagen jeg skulle sykle på fotballtrening på Håland og klarte helt ut av det blå å kræsje inn i en parkert bil i veikanten. Full fart, jeg fløy og bilen fikk en kraftig bulk. Det var ikke så morsomt der og da, når jeg stod med lua i handa og måtte betale for skadene, men over 20 år senere er det helt knall – bilen tilhørte Fremmers sin far.

Hva er det kjekkeste du gjør når du har fri?

Jeg vil si jeg er ganske sosial av meg på jobb, men når jeg kommer hjem liker jeg å være litt usosial. Sitte foran PCen med et spennende spill og noe godt å spise og drikke er noe av det jeg liker aller best.

Kollega Frode kommenterte at dataspilling ikke er usosialt. Det er jeg helt enig i, selv om jeg ikke er en utpreget sosial gamer. Jeg spiller mye langtrekkende strategispill og da står ikke det sosiale og samarbeid i fokus. Jeg gjør imidlertid opp for meg ved å fortelle Frode om spillene i lunsjen her på jobb.

Men jeg liker da også å være litt sosial. FIFA og pils hos en kompis er gøy. Og nå for tiden er jeg hekta på sjakk – det blir noen sjakkdiskusjoner.

I tillegg er jeg både film/serie og musikkinteressert, absolutt ingen ekspert på musikk, men jeg går rett som det er på en konsert og to, og nesten hver sommer er jeg på minst en festival. Det er det jeg bruker sommerferien min til – i tillegg til dataspillling. Er også fotballinteressert, både ser og trener litt. Er Liverpool og FKH supporter – mest Liverpool!

Hva er det du liker mest med jobben din i Appex?

Godt spørsmål, har mange ganger tenkt hva i he… gjør jeg her? Neida, bare tuller, det er helt motsatt.

Jeg føler jeg har en god tone med alle på jobb og flere er ikke bare kollegaer eller sjefer, men også gode venner. En flott gruppe mennesker som man gjerne tar en prat med om hva som helst. Å trives på jobb er det aller viktigste etter min mening og det gjør jeg absolutt her i Appex.

Friheten er noe jeg setter høyt. Det heter vel frihet under ansvar. Egentlig en selvfølge synes jeg, enhver person med litt yrkesstolthet trenger ikke noen som må passe på at man jobber.

Ellers må jeg skryte litt av sjefen vår Fremmers. Tror ikke man kan ha en bedre sjef, vi har en veldig god og uhøytidelig tone. Egentlig burde jeg sagt mer fint nå, slik at jeg stiller best mulig til neste lønnsforhandling, men du skal likevel få et tips til slutt – neste gang du treffer Fremmers, spør hva man gjør med en Windows Phone når man ikke får skrudd den på…

Svar: LADER DEN! (red. anm.)

Kjetil er «gamer» og har lidenskap for akvarium. Han tar godt vare på fiskene hjemme – i tillegg til Appex-fiskene på jobb!