Driftsmelding: Nordlo har blitt utsatt for et virusangrep, og dette påvirker også noen av kundene til Appex. Mer informasjon og helpdesk på nordlohaugesund.no

Møt Kathrine Kittang, hun er rådgiver innen digitale medier i Appex og hjelper våre kunder med å utvikle markedskampanjer og konsepter.

Kathrine er 36 år og bor på Vormedal i Karmøy kommune med sin Bjørn og barna Helle og Mathias.

Kathrine liker seg ute i frisk luft.

Hva er det folk flest ikke vet om deg?

Jeg har spilt tennismatch mot selveste Bjørn Borg! Det er det ikke så mange som vet. Tapte den. Tror jeg må ha hatt en dårlig dag den dagen – eller kanskje han rett og slett bare hadde en veldig god dag 😉

Hva er det kjekkeste du gjør når du har fri?

Hverdagene er jo ganske så travle og ideelt sett skulle jeg hatt tid til mye mer. Jeg liker at det skjer ting rundt meg, og er nok ganske rastløs av natur så jeg har stort sett alltid en plan – noe Bjørn til tider kan bli litt oppgitt av.

Men jeg kan også finne roen. Er veldig familiekjær og bruker mye tid på mine nærmeste. Vi sørger for å gjøre en del aktiviteter sammen – og i helgene liker vi å dra på hytta. Der er det rom for å senke skuldrene, få kvalitetstid sammen og ikke minst mye frisk luft. Det er balsam for sjelen det!

Når det er sagt, er det også viktig for meg å være med gode venner. Det gir meg masse energi og en fin avkobling fra hverdagen. Ellers er jeg litt irritert på meg selv for at jeg ikke prioriterer mer tid til trening. Men nå er det jo nytt år og da finnes det jo bare muligheter!

Hva er det du liker mest med jobben din i Appex?

Jeg stortrives i jobben min og er veldig glad for at jeg er en del av Appex-familien. Mange spennende prosjekter og varierte arbeidsoppgaver, gjør at ingen dager blir like. Jeg har vanvittig kjekke kollegaer som besitter et enormt kompetansenivå, og som har et lidenskapelig eierskap til arbeidet sitt. For ikke å snakke om alle de hyggelige kundene – som utfordrer oss og som gjør oss kjent med nye bransjer.

Til venstre: Helle, Mathias og Kathrine bygger lego på kjøkkenbordet hjemme. Til høyre: Kathrine har et mål om å trene mer i 2014, spinning er favoritten!