Møt Karl-Johan Ferkingstad, leder for utvikling i Appex!

Karl-Johan, eller Kali som han også kalles, er 42 år og oppvokst på Avaldsnes på Karmøy. Nå bor han imidlertid på Kolnes med sin Wenche og deres totalt fem barn. Som for mange Appex’ere står fotballen også sterkt hos Kali, enten det er som Livepool-supporter eller gjennom trenergjerningen for sitt lokale lag.

Karl-Johan Ferkingstad leder og dirigerer, både våre utviklere og de unge lovende fotballspillerne i Kolnes IL.

Hva er det folk flest ikke vet om deg?

Jeg innbiller meg at jeg er så åpen at folk vet det meste om meg. Men at jeg i fjor syklet Haugesund-Sauda, Tysværrittet og Steinsvikrittet, nesten uten å trene, er vel kanskje noe! Kom i mål – ikke først, men heller ikke sist. Ja ja, nest sist i Tysværrittet, samboeren min kom sist, to meter bak meg :-) Arrangørene slapp ut luften i mål-seilet akkurat idet vi passerte målstreken…

Jeg utfordret imidlertid mine egne grenser og kom i mål – det var det viktigste for meg.

Hva er det kjekkeste du gjør når du har fri?

Det kjekkeste er å koble av fra en ellers travel hverdag, enten det er en dagstur til Stavanger og Preikestolen, langhelg i London eller en overnatting på hotell i Haugesund for den del. Med 2 barn og 3 bonusbarn som alle er aktive på fotballbanen, i tillegg til at jeg trener yngstemann sitt lag, må jeg si at ukene går rimelig raskt unna!

Det er utrolig gøy å følge opp ungene så alt i alt er det lystbetont. Men det skader ikke å koble litt av :-)

Hva er det du liker mest med jobben din i Appex?

Det jeg liker best med jobben i Appex er å få lov til å jobbe inn mot kundene våre samtidig som jeg har personalansvar. Gjennom rollen som leder får jeg påvirke retningen for hver enkelt ansatt i avdelingen min, og samtidig Appex som selskap.

Det er også veldig inspirerende å jobbe tett på flinke og engasjerte folk, det gir utrolig mye energi tilbake! Her treffer jeg flinke folk hver dag, ikke bare Appex’ere men også ansatte hos våre kunder. Haugalandet har mye flinke folk!

Karl-Johan «Kali» i oppvarming før fotballkamp for Appex FC. Lagets toppscorer! ⚽️🏃🏻