Driftsmelding: Vår leverandør Nordlo har blitt utsatt for et virusangrep, og dette påvirker også tjenestene til Appex og våre kunder. Arbeidet med gjenoppretting går framover. Nordlo oppdaterer løpende status her: nordlohaugesund.no

Jorunn Bådsvik Ekerhovd er først ut i vår uhøytidelige serie «Møt en Appex’er».

Jorunn er administrasjonsansvarlig i Appex og har vært med oss nesten helt fra starten. Hun er 38 år og bor på Veldetun på Karmøy med Stig og barna Thomas og Tina.

Jorunn og datteren Tina er i gang med juleforberedelsene.

Hva er det folk flest ikke vet om deg?

At jeg må være en av de få som absolutt ikke liker hverken smaken eller lukten av kakao! …men tur i skog og mark blir minst like koselig med Farris :-)

Hva er det kjekkeste du gjør når du har fri?

Jeg liker å prøve meg frem på nye matretter og selvsagt være sammen med familien og gode venner. Jeg syns også det er veldig gøy med oppussing – og elsker å ha et prosjekt på gang! Akkurat nå bygger vi på huset og med en god dose optimisme håper jeg å ha det klart til jul!

Hva er det du liker mest med jobben din i Appex?

At jeg får ta del i så mye forskjellig! Fra reiseplanlegging, gøyale arrangementer til mer vanlige administrative oppgaver. Vi planlegger nå en tur til New York i 2015 og det er jeg sikker på blir en fantastisk opplevelse. Vi er en gjeng med godt humør, så det er mye latter og smil i Appex. Vi har et høyt tempo og mange kjekke kunder! Atmosfæren er helt unik, og det er noe jeg setter stor pris på å få være en del av.

Nam, nam – nå kan julen bare komme!