Driftsmelding: Vår leverandør Nordlo har blitt utsatt for et virusangrep, og dette påvirker også tjenestene til Appex og våre kunder. Arbeidet med gjenoppretting går framover. Nordlo oppdaterer løpende status her: nordlohaugesund.no

Møt Jon Arnold Log, systemkonsulent i Appex. Han er en del av avdelingen for IT-drift og bistår våre kunder på Appex Helpdesk, i tillegg til å jobbe med installasjoner og service av multifunksjonsmaskiner med våre venner i Assist.

Jon Arnold er 35 år og fra Haugesund. Han bor på Brakahaug med sin Linn Helen og bonusbarn Alexandra. Jon Arnold mekker, ordner og forbedrer maskiner og motorer for høyest mulig fart – både på jobb og fritid.

Jon Arnold trives godt i garasjen – som er dedikert til vannscootere :-)

Hva er det folk flest ikke vet om deg?

Jeg har ingen store avsløringer å komme med, men kan jo fortelle at jeg har en musikalsk bakgrunn. Jeg spilte nemlig trompet i 10 år i korpset. Orgeltimer hadde jeg også. Drømmen var å spille trommer, men det var ikke aktuelt hjemme :-)

Hva er det kjekkeste du gjør når du har fri?

Med jobb i IT-drift er vel datainteresse en selvfølge. «Nerdingen» hadde sitt høydepunkt i 16-17 årsalderen da vi tilbrakte fredagskveldene på dataforeningen. PC-er var enda ikke blitt allemannseie og det gjaldt å ha de nye og feteste tingene. Da var det greit å jobbe med Ståle på Expert (Ståle er kollega nå også, red.anm) :-) Jeg må ha vært en av de første med CD-brenner, og du får en hel PC for samme prisen i dag.

Jeg får fort «dilla» på ting, og da går jeg all-in. De siste årene har det dreid seg mest om vannscootere. Fra å være totalt uerfaren står det nå ofte en scooter eller to i gården for service eller modifiseringer. Heldigvis har jeg en forståelsesfull og snill samboer som skjønner at dette er noe jeg brenner for :-)

Jeg har en interesse for biler, og har vært BMW-entusiast i mange år. Har også en gammel prosjektbil som blir mer aktuell å bruke tid på nå når Fjord Motorpark nærmer seg.

Ellers er jeg også interessert i film og serier, og da vi kjøpte hus hadde jeg to krav – det ene var stor garasje til mekking av bil og vannscootere, og det andre var å ha et rom til «kinosal» :-)

Hva er det du liker mest med jobben din i Appex?

Her er jeg en del av et større miljø som besitter mye kunnskap. Jeg stiller mange spørsmål i løpet av en dag og IT-gutta lærer meg mye, samtidig som jeg føler at jeg bidrar tilbake med det jeg kan.

Jon Arnold i toppfart! Raske briller til rask scooter :-)