Driftsmelding: Vår leverandør Nordlo har blitt utsatt for et virusangrep, og dette påvirker også tjenestene til Appex og våre kunder. Arbeidet med gjenoppretting går framover. Nordlo oppdaterer løpende status her: nordlohaugesund.no

Hein Tore Tønnesen er partner og fagansvarlig i Appex. Han sørger for at vi leverer nettsteder og applikasjoner av høy kvalitet. I 2015 skal han også lede Appex FC til seier i bedriftsfotballen!

Hein Tore er 29 år og født, oppvokst og bosatt på Åkra. Noen fotballproff for Liverpool ble han ikke, men hei – å få jobbe med hobbyen sin i Appex er heller ikke så verst!

Hein Tore Tønnesen, der han liker seg best – med Mac’en på fanget.

Hva er det folk flest ikke vet om deg?

Det er ikke så mange som vet at jeg og en kompis i 2003 lagde Zyphnet, et nettsamfunn for ungdom. Det startet som et hobbyprosjekt, men nærmest over natta hadde vi 20.000 registrerte brukere! — hovedsaklig fra Haugalandet. Ikke noe å bli rik av, men jeg fikk finansiert min første bil, en rød Toyota Corolla 91-modell :-)

Hva er det kjekkeste du gjør når du har fri?

Det går en del i fotball, både å spille med kompiser og på TV. Da er selvsagt Liverpool laget. Jeg ser også frem til min første sesong som spillende manager for bedriftslaget Appex FC!

Jeg har hund, Zelda, en Staffordshire Bull Terrier på syv år. Hun er et sjarmtroll med mye lyd, liv og leven, som i likhet med meg elsker turer på Åkrasanden.

Ellers spiller jeg gitar (på lavt nivå), og øver meg på munnspill og piano. Blir nok neppe leid inn som trubadur på Fiskarbonden med det første, men gøy er det og jeg trakterer gitaren i The Appex Band :-)

Hva er det du liker mest med jobben din i Appex?

Det er en fryd å arbeide sammen med de flinkeste folka i bransjen, og ha så hyggelige kunder å samarbeide med. Jeg gleder meg til å dra på jobb hver dag!