Driftsmelding: Vår leverandør Nordlo har blitt utsatt for et virusangrep, og dette påvirker også tjenestene til Appex og våre kunder. Arbeidet med gjenoppretting går framover. Nordlo oppdaterer løpende status her: nordlohaugesund.no

Møt Glenn-Vegar Sørensen, systemutvikler i Appex og en del av teamet som bistår våre kunder med programmering av forretningsløsninger. Han er også en ivrig spillentusiast og står i bresjen for Appex Gam3Lab hvor en gjeng samles jevnlig for å diskutere og utvikle spill.

Glenn-Vegar er 30 år, bor i Haugesund med sin forlovede Cecilie og katten Nova på 8 måneder.

Glenn-Vegar er fascinert av den japanske kulturen, og går på kurs for å lære språket!

Hva er det folk flest ikke vet om deg?

Det er ikke mange som vet at jeg opprinnelig er født i Bodø. Gjennom oppveksten har jeg bodd mange forskjellige steder: Fauske, Sarpsborg, Bremanger, Skogn, Bergen og Oslo før det ble Haugesund. Dialekten er nokså Haugesundsk :-)

Jeg er allergisk mot katt, men likevel har vi katten Nova hjemme. Det er en allergivennlig sibirkatt med mer energi enn en bombe på 20 megatonn.

For en del år tilbake spilte jeg og bandet Ape i «The Global Battle of the Bands» foran et fullsatt Rockefeller. Det må være noe av det morsomste jeg har vært med på!

Hva er det kjekkeste du gjør når du har fri?

I det siste har jeg benyttet fritiden til trening. I år handler det om å bli “fit” til sommeren, og jeg har til og med skaffet meg en personlig trener. Det og fotball i Appex FC – skal si det hjelper!

Jeg går også på språkkurs og lærer meg japansk. Har alltid vært fascinert av landets historie og kultur, og ser mye japansk anime og leser tegneserier (manga) – noe som er hovedgrunnen til at jeg vil lære meg språket. Det er ganske «Muzukashii» (vanskelig, red.anm.).

Jeg både spiller og lager spill når jeg får tid, og har en million prosjekter som jeg har startet på. Får ta et skippertak en vakker dag :-)

Hva er det du liker mest med jobben din i Appex?

Det som lokket meg til Appex var det varierte arbeidet som blir gjort her, samt det brede spekteret av kompetanse mellom avdelingene. Det er gull verdt for meg som er interessert i å jobbe mer med spillutvikling. Nå har jeg vært i Appex i 1 år, og jeg bare gleder meg til veien videre.

Katten til Glenn-Vegar og Cecilie, Nova. Herr Sørensen har tilnavnet «Veggen» når han vokter buret for Appex FC ⚽️