Driftsmelding: Nordlo har blitt utsatt for et virusangrep, og dette påvirker også noen av kundene til Appex. Mer informasjon og helpdesk på nordlohaugesund.no

Møt Frode Aarø, han er systemkonsulent i Appex og jobber med drift av både våre egne og våre kunders datasystemer.

Veldig ofte er det Frode du treffer på når du ringer Appex Helpdesk og veldig ofte er utfordringene løst når du legger på. En sindigere kar skal du lete lenge etter, og det er ingenting i veien med kompetansen heller.

Frode er 39 år og bor i Åkrehamn på Karmøy med kona Ragnhild og barna Joakim, Magnus og Jenny. Selv oss som kjenner ham rimelig godt ble overrasket over den spesielle radio interessen – read on!

Frode går ikke av veien for litt dataspilling – eller litt mye dataspilling :-)

Hva er det folk flest ikke vet om deg?

Det er relativt få som vet at jeg har et veldig godt forhold til gamle SID og MOD snutter fra den gode gamle Commodore64/Amiga tiden. Sitter veldig ofte og arbeider til webradioer som commoradio.net, c64radio.com og slayradio.org.

SID og MOD: Musikk-formatet på Commodore 64 og Amiga back in the days (red. anm.).

Hva er det kjekkeste du gjør når du har fri?

Skulle så gjerne sagt trene, være sunn og sosial som bare det, men her er det bare å innrømme at det ikke stemmer.

For mye av fritiden går med til dataspill av forskjellig slag. Dette er noe som henger igjen fra Commodore 64 tiden og som nok antagelig aldri går over for min del.

Når det er sagt, og siden jeg nå har muligheten her, vil jeg gjerne rette opp en aldri så liten feilforestilling. Dataspill i dag er ikke usosialt (!), og derfor sier jeg likevel at jeg i fritiden min liker å være sosial :-)

Hva er det du liker mest med jobben din i Appex?

Det er ikke til å komme unna at personene som jobber her er en fantastisk gjeng alle sammen, og det er nok høyt oppe på listen over ting jeg liker med jobben min. Fleksible sjefer som finner løsninger når jeg slår meg vrang er heller ikke å forakte, og friheten vi har her er nesten på nivå med det Valve gir sine ansatte (Valve er en av verdens største dataspill utviklere, red. anm.).

Flysimulatoren får kjørt seg, mens Frode hører på gamle Commodore 64 tunes online og chatter med gjengen.