Driftsmelding: Vår leverandør Nordlo har blitt utsatt for et virusangrep, og dette påvirker også tjenestene til Appex og våre kunder. Arbeidet med gjenoppretting går framover. Nordlo oppdaterer løpende status her: nordlohaugesund.no

Møt Espen Dybevik, webutvikler i Appex. Han jobber med programmering av nettsteder og er kongen av vårt produkt Appex DM. Sindige Espen har en fornøyelig og lun humor som hans kollegaer setter stor pris på :-)

Espen er 22 år, og bor på Hasseløy i Haugesund med sin kjæreste, sykepleierstudenten Line.

 

Hva er det folk flest ikke vet om deg?

Jeg har opptrådt for over 500 publikummere med ei låt om yoghurt! Det var på ungdomskolen fire klassekamerater under bandnavnet “4-pack” spilte for hele skolen, jeg på gitar. Ganske catchy låt :-) Dessverre har jeg mistet CD-en og låten er bortevekk.

Det er dessuten ikke mange som vet at jeg har så stor fobi mot edderkopper at jeg ikke klarer å se (deler av) Spider-Man… Jo mindre de er, desto verre er det. Taranteller er null problem!

Hva er det kjekkeste du gjør når du har fri?

Jeg er veldig glad i å gå tur i fjellet – sommer som vinter. Prøver å komme meg ut i naturen hver helg. Jeg liker meg også godt i høyden, tidligere klatret jeg mye. Min siste hobby er golf!

Ellers er jeg mye med venner, tar ei øl på byen og koser meg gjerne hjemme i sofakroken med samboeren.

Hva er det du liker mest med jobben din i Appex?

Spennende og utfordrende prosjekter, og  jeg får stadig mulighet til å bli enda bedre på det jeg liker aller best – nemlig programmering. Hobbyen er blitt jobben min, noe jeg er veldig glad for!