Driftsmelding: Vår leverandør Nordlo har blitt utsatt for et virusangrep, og dette påvirker også tjenestene til Appex og våre kunder. Arbeidet med gjenoppretting går framover. Nordlo oppdaterer løpende status her: nordlohaugesund.no

Møt Erlend Valde Vidareid, systemkonsulent i Appex. Han er en sindig og serviceinnstilt fyr som hjelper våre kunder med tekniske løsninger, både på telefon og ute i felten.

Erlend er 39 år, og bor i landlige omgivelser på Torvastad sammen med kona Trude, deres fire barn og katten Søti.

Erlend Valde Vidareid

Hva er det folk flest ikke vet om deg?

Det er ikke så mange som vet at jeg gikk til sangpedagog når jeg var liten. Det jeg lærte der er vel ikke noe jeg viser frem så ofte :-)

I ungdommen hadde jeg en skikkelig «rånebil», trimmet og sotede vinduer og det som hører med!

Hva er det kjekkeste du gjør når du har fri?

Det er kjekt nå når barna blir større og kan delta i noe av det jeg liker best, nemlig å spille brettspill! Men det er ikke noe Ludo her i gården, nei. Favoritten er heller tunge og mer avanserte strategispill.

En annen lidenskap er å spille data med venner over nett, eller krype opp i sofaen og se en god serie sammen med kona.

Hva er det du liker mest med jobben din i Appex?

Det må være både kjekke kolleger og de ulike utfordringene jeg får hver dag. Tilfredsstillelsen ved å løse disse utfordringene er noe som gjør jobben kjekk. Jeg må rose lederne våre for fokuset de har på at vi ansatte skal trives, og fleksibiliteten de gir oss.

Gleder meg til hele Appex skal til New York i vår :-)

Familien Vidareid holder det «old school» med brettspill, like gøy for ungene som de voksne :-)