Møt leder av Appex multimedia – Eivind Jul Wibe Fiksdal!

Eivind er 42 år og vårt romantiske alibi. Han bor med sin Heidi i Villa Hauge i Haugesund og hver for seg har de til sammen 7 barn. Med på lasset er også hunden Waldemar Von Hauge og katten Ahrmed Bulba. Her er det mye action! Eivind er så glad i julen at han har endret navnet sitt – offisielt.

Eivind tar bilder, masse bilder – og film!

Hva er det folk flest ikke vet om deg?

Jeg har flyskrekk! Vet ikke helt hva som skjedde.

Som skilsmissebarn ble jeg satt på fly fra Stavanger til Oslo for å besøke min far (jeg er født i Oslo, og levde mine første år på østlandet) – så det å fly burde vært helt naturlig for meg. Etter at jeg ble far for første gang var det imidlertid en lang periode jeg ikke satt mine bein i et fly. Når jeg så skulle fly igjen, oppdaget jeg skrekken!

Det begynte vanligvis en uke før jeg skulle fly. Etter hvert som det nærmet seg tenkte jeg oftere på alt som kunne skje. Jeg svettet. Skalv. Skikkelig altså!

Det var vanskelig, men jeg lot ikke skrekken ta overhånd og nektet å akseptere at den skulle få styre livet mitt. Jeg elsker å oppleve nye steder, så reise SKAL jeg. Jeg er filmprodusent for pokker!!! Vi filmer fra helikopter!!! Klart jeg skal fly!!!

Uansett. Jeg jobbet en tid i Radio 102. Her fikk jeg i oppdrag å lage direkte rapport fra seilflyet til Haugaland Seilflyklubb. Kroppen ville ikke. Jeg grua meg skikkelig. Dagen kom, og jeg ringte til piloten for å høre hva vi egentlig skulle gjøre. Jo, vi skulle «…fly over Aksdal Senter – og så skal vi slippe flyveblader over folk der – fra flyet. OK? Din jobb blir å slippe flyveblader gjennom en luke i gulvet», sa piloten.

Jeg husker følelsen når jeg kjørte ut mot flyplassen. Jeg svettet. Jeg skalv. Alle på radiohuset gledet seg til en skikkelig morsom reportasje (de visste at jeg led av flyskrekk – og så for seg noen morsomheter på eteren). Jeg tenkte; «Dette klarer jeg ikke. Det går ikke. Jeg må snu. Jeg ringer og sier jeg har blitt dårlig.»…

Når jeg svingte av RV47 opp mot flyplassen – ringte telefonen. Det var piloten. Han hadde dårlige nyheter. «Det er for mye vind. Vi får ikke lettet i dag». «Å? Det var skikkelig dumt», presterte jeg å si.

Sov godt den natten for å si det slik.

Jeg har reist så mye jeg har hatt mulighet til de siste årene – og har etter hvert klart å lindre skrekken. I dag kjenner jeg en uro når jeg flyr, men den er absolutt til å leve med. Særlig med en god kjærestehånd å holde i :)

Hva er det kjekkeste du gjør når du har fri?

Å reise sammen med min kjæreste Heidi er min absolutte favoritt. Italia spesielt! Ellers er jeg en familiemann. Kvalitetstid hjemme eller på hytta er gull for både kropp og sjel! Jeg har blitt mye flinkere til å sette pris på de små tingene med alderen.

Hva er det du liker mest med jobben din i Appex?

Det å kunne skape noe sammen med kundene våre. Man begynner med et blankt ark og jobber frem en idè man kan sette ut i livet. Det er mange høydepunkter i en slik prossess, men min favoritt er det øyeblikket man pitcher en idè som virkelig tenner kunden og man vet at man er på rett spor.

Appex er et fantastisk sted å jobbe. En unik gjeng!

Eivind Jul koser seg ved flygelet – særlig når det er jul :-)