Driftsmelding: Vår leverandør Nordlo har blitt utsatt for et virusangrep, og dette påvirker også tjenestene til Appex og våre kunder. Arbeidet med gjenoppretting går framover. Nordlo oppdaterer løpende status her: nordlohaugesund.no

Bjørn Helge Aass er senior systemutvikler i Appex. Han er en stødig og omtenksom kar som har programmert store og små forretningsløsninger over mange år.

Bjørn Helge er 34 år, og bor i Ramsdalen med sin kone Marita og deres to barn Magnus og Malin på 3 og 5 år.

Bjørn Helge er veldig interessert i ølbrygging. Sammen med kamerater brygges det jevnlig!

Hva er det folk flest ikke vet om deg?

Jeg er ikke – og har aldri vært – på Facebook. Det ble bare aldri slik da folk flest begynte å opprette kontoer, og så gikk det vel litt sport i å være sta. Det skal sies at jeg er på Twitter og Snapchat, så jeg er ikke helt ute :-)

Hva er det kjekkeste du gjør når du har fri?

Jeg ser og spiller mye fotball. Blackburn har vært mitt lag i over tjue år, noe som startet da Henning Berg tok steget til Premier League i 1992. Vi er en vennegjeng som årlig drar til England for å se kamp på Ewood Park. Nå har jo klubben tatt «steget» ned fra øverste nivå, men hvit og blå for alltid. Og ja, heia FKH!

Med to små barn i hus blir det mye leking, og aktiviteter ute. Vi koser oss med tur i Djupadalen eller Haraldsvang, gjerne på jakt etter turorienteringsposter. I Ramsdalstunet hvor vi bor, er det mange barn som Malin og Magnus kan leke med, så det blir tilbrakt en del tid på lekeplassen der.

Det siste året har jeg, som veldig mange andre rundt om i landet, blitt veldig interessert i ølbrygging. Deler utstyr med kamerater, og brygger alt fra weissbier og blonde til porter og stout.

Etter «bånn gass» hele dagen er det lite som slår det å sette på en god TV-serie. Favorittene er utvilsomt Sopranos, The Wire og Breaking Bad.

Hva er det du liker mest med jobben din i Appex?

Gjennom vår varierte kundeportefølje får jeg innsikt og forståelse av mange ulike bransjer, det synes jeg er veldig spennende.

I tillegg er miljøet og kollegene i Appex helt konge :-) Her er det høyt under taket og mye sprell og humor. Om jeg kommer fra ferie til et tastatur brukt til å dyrke karse, er det ikke verre enn å revansjere med å spraylakkere kontorplassen til vedkommende – knall rosa! :-)

Bjørn Helge er ikke sjefen på kjøkkenet, men på fotballbanen! Her med barna Malin og Magnus.