Driftsmelding: Vår leverandør Nordlo har blitt utsatt for et virusangrep, og dette påvirker også tjenestene til Appex og våre kunder. Arbeidet med gjenoppretting går framover. Nordlo oppdaterer løpende status her: nordlohaugesund.no

Møt Andreas Runde Nygaard, senior systemutvikler i Appex.

Andreas er 33 år, og kommer fra Molde. Han er gift med haugesunderen Maria, som er politi og beordret han til sin hjemby. Sammen har de datteren Ariel på 3 år.

Hva er det folk flest ikke vet om deg?

Jeg er veldig glad i sang og musikk, og det har vært en stor del av livet mitt. Jeg startet min tidligere «karriere» som klassisk fiolinist da jeg var sju år. Det var veldig kjekt å spille i symfoniorkester, men all øvingen ble utrolig kjedelig, så jeg la fiolinen på hylla da jeg gikk på videregående.

For noen år siden ble jeg overtalt til å spille brudemarsjen i bryllupet til en kompis. Jeg hadde ikke tatt i fiolinen på mange år så det førte til at jeg måtte sprengøve i ett halvt år for ikke å spolere hele bryllupet. Resultatet var nok ikke mye å skrive hjem om, men min tonedøve kompis er fortsatt gift og en god venn :-)

Hva er det kjekkeste du gjør når du har fri?

Jeg liker å være aktiv og det meste som har med idrett og friluftsliv er midt i blinken. Alt fra svømming, sykling og løping til padling og turer i fjellet. Men det som troner øverst er sandvolleyball på sommeren og toppturer med telemarkski på vinteren.

Med oppussingsprosjekt i heimen blir det dessverre lite tid til sånn nå om dagen. Men da er det sannelig ikke feil å bli dratt med ut i hagen av dattera vår for å hoppe på trampoline eller springe etter henne på sykkel uti gata. Dessuten er kona veldig flink til å ta meg med ut på tur enten for litt trening eller for en tur i parken.

Hva er det du liker mest med jobben din i Appex?

Appex er smekkfullt av dyktige folk som kan veldig mye om mange ting. Det er alltid noen som kan mer enn meg om noe og som jeg dermed kan lære mye av. Jeg synes det er motiverende å bli utfordret faglig og noe av det som er spennende i jobben er at det er varierte prosjekter fra mange interessante kunder.

Arbeidsmiljøet er veldig bra med mange kjekke kolleger, og det er mye humor i løpet av en arbeidsdag.

Sandvolleyball er favoritten når været tillater det 🙌