Driftsmelding: Vår leverandør Nordlo har blitt utsatt for et virusangrep, og dette påvirker også tjenestene til Appex og våre kunder. Arbeidet med gjenoppretting går framover. Nordlo oppdaterer løpende status her: nordlohaugesund.no

Møt Aase Kjær, designer i Appex! Aase har over 25 års erfaring i bransjen, og er ei kreative dame med sans for form og farge.

Aase er 47 år, og bor i Kopervik med sin ektemann Vigleik. Hun har 2 barn, og 3 bonusbarn.

Etter lange arbeidsdager foran dataskjermen storkoser Aase Kjær seg ute. Årets hageprosjekt er bålplass.

Hva er det folk flest ikke vet om deg?

Det kan ikke være mye, er som ei åpen bok og gaper høyt om det meste.

Hva er det kjekkeste du gjør når du har fri?

Familie, hus, hage og friluftsliv! Jeg stortrives med hagearbeid – skape rom og uttrykk – prosjekt «perfekt hage» er endeløst. Denne sommeren er det å lage bålplass som står for tur. Interiørinteressen er også stor, og oppussing en evig prosess. Å arbeide frem en sammenheng mellom inne- og uterom, slik at det blir en helhet, er gøy.

Ellers er det friluftsliv og reising som interesserer. Drømmer om en ferie på cruise fra Miami, gjennom Panama-kanalen og opp til San Francisco. Deretter å kjøre USA på tvers tilbake til utgangspunktet Miami. Må bare finne tid til det først :-)

Hva er det du liker mest med jobben din i Appex?

Jobb og fritid har mye det samme utgangspunktet – gleden over å skape noe nytt. Jeg er heldig som har fantastiske kunder som gir meg utfordrende oppgaver, og kollegaer som er med på å lage et varmt og inkluderende miljø med mye latter og godt humør. Og med det store fokuset ledelsen har på de ansatte – ja, da blir det gode arbeidsdager.

Skisserer og skaper – Aase har både kreative og grønne fingre :-)