Driftsmelding: Vår leverandør Nordlo har blitt utsatt for et virusangrep, og dette påvirker også tjenestene til Appex og våre kunder. Arbeidet med gjenoppretting går framover. Nordlo oppdaterer løpende status her: nordlohaugesund.no

Skudenes & Aakra Sparebank kom til oss med et mål om å være den første norske bank på App Store. Til å være en lokalbank på Karmøy var dette et ambisiøst mål!

Vi tok utfordringen og gjennom flere møter med bankens ledelse ble vi enige om en spesifikasjon for en iPhone-applikasjon som  i tillegg til vanlige nettbanktjenester også inneholdt en rekke nyttige verktøy for bankkunder. Bankens kunder kan nå få oppdaterte valutakurser for alle verdens valutaer, de kan sjekke aksjekurser og kalkulere både lån og sparing. Løsningen ble svært godt mottatt blant bankens kunder.
Etter mange tilbakemeldinger fra kunder som ønsket seg Android-applikasjon ble også dette utviklet av oss kort tid etter.

app-skudeaakra

Kjapp, smidig, kreativ,dyktig og seriøs. Vi gleder oss til veien videre med Appex!

— Thomas J. Liknes, markedssjef, Skudenes & Aakra Sparebank

Gevinster

Skudenes & Aakra Sparebank har hatt stor suksess med sin mobilløsning. Å være tilgjengelig både i App Store og Android Market er en viktig markedsføringsarena for banken – og et lokkemiddel for å tiltrekke seg nye kunder. I tillegg viser det at en bedrift som mange oppfatter som tradisjonell kan ta steg i riktig retning for å tiltrekke seg også et yngre publikum.

google-play-e1438001230658appstore-e1438001275790-150x50

Hein Tore Tønnesen
Leder Consulting
977 33 822

Interessert i tilsvarende løsning?
Skriv inn din e-postadresse og Hein Tore tar kontakt!