På oppdrag fra Sjukehusapoteka Vest har Appex gjort langveggen på Sjukehusapoteket i Haugesund om til en tidslinje med historiske tilbakeblikk og fun-facts. Underholdning mens man venter!

Utfordringen

Sjukehusapoteket har en lang korridor som fungerer som venterom for pasienter, kunder og besøkende til apoteket. Venterommet var etter hvert blitt en oppsamlingsplass for møbler og annet som sjukehuset ikke lenger hadde behov for.

Dette ønsket Sjukehusapoteket å gjøre noe med.

Kreativt miljødesign

Løsningen ble å gjøre langveggen om til et interessant område, der man kan tilegne seg kunnskap, men også få historiske tilbakeblikk fra sjukehusdriften i Haugesund.

Området ble også ryddet for gamle møbler, og nye moderne møbler ble kjøpt inn. Se hvordan det ble i videoen nedenfor.

TV og video

På veggen har vi også montert en skjerm som viser historiske bilder. Skjermen er bygget ut i finér, og foliert for å få det gode gamle utseende.

Vi har også produsert en film som vises på veggen. Filmen viser hverdagen fra Sjukehusapoteket.

Pål Osmundsen
Salgsleder web og kommunikasjon
416 07 871

Interessert i tilsvarende løsning?
Skriv inn din e-postadresse og vi tar kontakt!